Wat is Geordie Shore?

Wie weet heb je geen idee wat Geordie Shore is en klikte je uit interesse op dit artikel. In dat geval volgt hier een beknopte uitleg over deze serie. In 2011 begon deze Britse realityserie op MTV. Het eerste seizoen werd opgenomen in Newcastle upon Tyne. Inwoners van deze plaats worden ook wel Geordies genoemd, dus vandaar de naam Geordie shore.

In de serie wordt een groep jongeren gevolgd die samen in een huis gaan wonen. Voor de kijkers is het vervolgens interessant om te zien hoe er allerlei relaties en ruzies ontstaan. In de latere seizoenen ging de cast op bezoek naar het Spaanse Magaluf, het Mexicaanse Cancun en ook kwamen locaties als Amsterdam, Praag en Barcelona voorbij. In het zesde seizoen ging de cast zelfs naar Sydney. Door het taalgebruik en accent werd de serie extra populair. Een van de castleden van deze serie was dus Gary Beadle, ook wel ‘Gaz’ genoemd. Hij sloeg na de show de beeldschone Emma McVey aan de haak en heeft er heel schattige kinderen mee op de wereld gezet.

Gary Beadle zijn vrouw is Emma McVey

Ondanks dat ze ogenschijnlijk een sprookjeshuwelijk hebben, gaat ook bij Gary Beadle en Emma McVey niet alles over rozen. Zo vertelde ze dat ze een hartconditie heeft waardoor ze binnenkort een operatie moet ondergaan. Hoewel ze veel last heeft van die vervelende situatie ziet ze er echter nog steeds als om door een ringetje te halen uit. Gary Beadle gaat dus helemaal gelukkig worden als zijn vrouw hier ook nog extra rondingen aan gaat toevoegen.