Enzo Knol zijn vakantie wordt een nachtmerrie

Het bereik dat Enzo Knol heeft op YouTube is simpelweg ongelofelijk groot. Zijn account, waarop hij vlogs deelt over zijn vele avonturen, heeft meer dan 2.6 miljoen abonnees. Ook op Instagram doet hij het goed met bijna 2 miljoen volgers. Via datzelfde Instagram-account liet de BN’er vandaag weten dat er is ingebroken in zijn camper.

De inbraak vond plaats tijdens de laatste dag van de vakantie van Enzo Knol. Opmerkelijk is dat het gebeurde op klaarlichte dag. Niet alleen dat, maar in de beschrijving laat de YouTuber weten dat de camper op een drukke straat stond geparkeerd. Ook was hij slechts twee uurtjes weg. ”Verder hebben we een super leuke vakantie gehad,” schrijft hij, ”maar wat een einde.” Een inbraak is inderdaad een zuur einde van je vakantie, maar al helemaal als je kijkt naar alles wat er is gestolen uit de camper. De gestolen voorwerpen hebben namelijk een hoge waarde.

Veel waardevolle spullen gestolen uit de camper

Enzo Knol laat weten dat er onder andere een vlog camera, een drone, vishengels en schoenen zijn gestolen. ”En gek genoeg,” voegt hij toe, ”ook mijn pokémon kaarten.” Dat lijkt inderdaad vreemd, maar sommige unieke pokémon kaarten zijn bizar veel geld waard. Zo schreven we eerder al over een ongeopende pokémon-box die een recordprijs opleverde. De totale waarde van de spullen van de YouTuber is niet bekend, maar het kan dus zeker om duizenden euro’s gaan. Logisch dat de vlogger, zoals te zien is op de foto die hij plaatst, nogal van streek is. ”Mijn gezicht zegt volgens mij al genoeg,” laat hij weten. Ook deelt hij mee dat er geen livestream zal volgen, wat normaal wel het geval is.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Enzo Knol ✌🏼 (@enzoknol)


We schreven eerder al over het vermogen van Enzo Knol. De gestolen goederen kan hij met dat vermogen makkelijk opnieuw kopen. Dat betekent natuurlijk niet dat de inbraak en de gevolgen ervan minder heftig zijn.