Rico Verhoeven bizar fit op Instagram

Rico Verhoeven is de beste Nederlandse kickbokser in de hoogste gewichtsklasse. In 2004 is hij op professioneel niveau begonnen en deed hij mee aan It’s Showtime, Superkombat en Glory. Tien jaar later, in 2014, werd hij wereldkampioen in het zwaargewicht bij Glory. Hij won toen de finale van Daniel Ghiță. Vijf jaar lang is hij al de wereldkampioen.

In 2019 won hij The Best Social Award in de categorie Beste Sporter. Verhoeven had 13 jaar een relatie met Jacky, maar deze relatie liep in 2020 stuk. Met Jacky heeft hij drie kinderen, twee dochters en een zoon. Rico speelt daarnaast in een aantal films, zoals: Bluf, Vechtershart en Ferdinand. Acteren is namelijk zijn passie en dat laat hij ook maar al te graag zien:

De mogelijke tegenstander van Rico

Het is nog niet bekend tegen wie het volgende gevecht van Rico Verhoeven zal zijn, maar er zijn zeker een aantal goede kandidaten. Rico zou eigenlijk in de Glory 77 tegen Jamal Ben Saddik vechten, maar toen kreeg Jamal een blessure waardoor de wedstrijd niet meer door kon gaan. Verhoeven heeft ooit verteld dat hij graag nog een keer tegen Benjamin Adegbuyi wil vechten. Adgebuyi heeft namelijk van zijn rivaal Badr Hari gewonnen. Rico zou natuurlijk ook nog een keer tegen Badr Hari kunnen vechten, wanneer hij zijn terugkeer weer aankondigt.

Op 21 december 2019 vond het laatste gevecht tussen de twee plaats. Deze wedstrijd was na 57 seconden al afgelopen doordat Rico, Badr’s enkel brak. Hierdoor kon Badr Hari niet meer vechten en werd Rico als winnaar aangewezen.

Rico is één van de beste vechters die Nederland ooit heeft gekend en het ziet er na uit dat hij nog lang niet klaar is.