Neem een kijkje in de Ibiza villa van Yolanthe

De villa draagt de naam Cala Tarida, een verwijzing naar de geboorteplaats van Yolanthe Cabau van Kasbergen. Het is de enige echte villa waar Yolanthe en Wesley Sneijder hun vijfjarig jubileum vierden. Helaas weten we allemaal hoe dat sprookje is afgelopen en de villa is dan ook onderdeel van de boedelscheiding.

In het jaar 2007 erfde Yolanthe deze luxe villa in Ibiza, toen haar vader Xavier overleed. Sindsdien zijn er veel problemen geweest rondom de villa, zoals de €3,5 miljoen aan successierechten die betaald moest worden. Je kan al raden dat dit niet zomaar betaald kon worden door de meeste mensen van de familie, op één persoon na. Juist, je raadt het al: Wesley Sneijder. In ruil voor de betaling wilde Wesley dat hij en zijn toenmalige vrouw Yolanthe eigenaren werden van de miljoenenvilla. Dit leidde uiteindelijk tot een familieruzie en zelfs een rechtszaak.

Aan luxe geen gebrek

Wanneer je hoort dat de villa is ingericht door binnenhuisarchitect Eric Kusters, dan weet je al dat er alleen met het beste van het beste gewerkt wordt. De woning beschikt over elf slaapkamers en zeven badkamers. Aan ruimte voor jou en je hele familie dus geen gebrek. Maar dat is niet alles, nog lang niet. Er zijn vier keukens, twee buitenbioscopen, een privé discotheek, twee bars, drie jacuzzi’s, een sportschool en een waanzinnig zwembad aanwezig.

Aangezien Yolanthe al een tijd niet meer samen is met Wesley, een kind heeft en zich focust op haar carrière, wordt er verwacht dat de villa binnen nu en aanzienlijke tijd op de markt zal verschijnen. Bekendeburen weet echter te melden dat Yolanthe  heeft aangegeven Cala Tarida niet te willen verkopen. Concluderend: de toekomst zal het uitwijzen.

Zie de video hieronder voor beelden van de villa in Ibiza:

Yolanthe Sneijder-Cabau Villa Ibiza Video from Wannahaves on Vimeo.