Ruime villa door Wesley Sneijder te koop gezet

Eén van de fijne voordelen van beroemd zijn is toch wel die bakken met geld die binnenstromen. We kijken dan dus ook niet meer vaak op van de luxe woningen die de sterren (ver)kopen. Zo schreven we eerder bijvoorbeeld al over de kasteelvilla van DJ Afrojack en de luxe villa van rapper Boef. Ook de villa van Wesley Sneijder wordt nu te koop aangeboden. De luxe woning bevindt zich op Ibiza.

Wesley Sneijder Wesley Sneijder

Villa met mooie locatie op Ibiza

De luxe villa is nog niet helemaal af, maar wordt door Wesley Sneijder nu alweer te koop gezet. Dit is opmerkelijk te noemen, zeker als je kijkt naar de locatie van de woning. Dit is namelijk op een zeer aantrekkelijke locatie op Ibiza: het Ses Torres Talamanca gebied. Bovendien hoeft de gelukkige nieuwe eigenaar slechts 500 meter te lopen om bij het strand te zijn. Heb je zin in een verfrissende duik die nog dichter bij huis is? Dan kun je gebruik maken van één van de twee zwembaden bij de villa.

Wesley Sneijder bed villa

Wesley Sneijder biedt maximale luxe aan

Binnen bestaat de ruime villa van 355 m² onder andere uit een grote open keuken, veel glas en meerdere slaapkamers. Er is veel gebruik gemaakt van wit, hout en blauw in het interieur. Hierdoor doet de villa erg Ibiza-achtig aan, met open ruimte en veel mogelijkheden om de zonnestralen door te laten. Het keldergedeelte kan onder andere worden gebruikt voor een spa of een gym. De perfecte mancave dus, al heeft Wesley Sneijder toch de keuze gemaakt om de villa te koop te zetten.

Wesley Sneijder villa

Hoge vraagprijs

Wesley Sneijder vraagt een prijs van €2,8 miljoen voor zijn villa. Voor dat bedrag kan de nieuwe eigenaar weliswaar genieten van een goede locatie, maar moet men nog wel even geduld hebben voordat alle verbouwingen zijn afgerond. Bekijk alle foto’s en oordeel zelf: is deze villa die €2,8 waard?