Sarah Mens is ex-vriendin van Romelu Lukaku

Een tijdje geleden baarde Romelu Lukaku opzien door een relatie aan te gaan met Sarah Mens. De Rode Duivel had er eerder al een relatie met Julie Vandenweghe, Mandy de Saeger Eveline Ribaudo en Natassia van Kerkvoorde opzitten. Nu was het de beurt aan de dochter van tv-maker Harry Mens.

De twee tortelduifjes kwamen elkaar tegen tijdens een vakantie in Amerika. De vonk sloeg snel over, maar de relatie was al na een aantal maanden weer beëindigd. Vermoedelijk heeft Lukaku het te druk met zijn loopbaan om zich druk te maken over een relatie. Hoewel… In 2019 werd wel bekend dat hij vader werd van een zoon genaamd Romeo. Het liefdesleven van de Belg is dus een beetje omringd door mysterie. Als je het in een script zou veranderen, zouden zelfs de makers van Goede Tijden, Slechte Tijden het een beetje overdreven vinden.

Foto: Sarah Mens (

 

Grapjes bij Voetbal Inside over Sarah Mens

Wie regelmatig naar Voetbal Inside keek, kan niet ontgaan zijn dat de mannen een obsessie hebben met Harry Mens. Nadat zijn dochter ook nog eens aanpapte met Belgische topvoetballer Romelu Lukaku werden de grappen dan ook nog schunniger. Toen een journalist een nogal platte vraag over deze situatie stelde, wist haar vader de grap goed te pareren:

 

Ook benieuwd naar de vrouw van Kevin de Bruyne? Klik dan hier.