De 5 heftigste knock-outs van Badr Hari

Badr Hari is niet meer weg te denken uit de ring. Hij heeft al voor velen knock-outs gezorgd en hoogstwaarschijnlijk weten alle tegenstanders dat moment nog wel. Want niet alleen heeft Badr een kracht waar je u tegen zegt. Hij is ook zwaar en topfit.

Er zijn een aantal knock-outs die we zullen blijven onthouden. Badr is namelijk soms niet meer te stoppen in de ring en geeft zijn tegenstanders rake klappen. Dit zijn de vijf hardste knock-outs van Badr Hari.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Badr Hari (@badrhariofficial)

1. Badr Hari vs. Stefan Leko

Badr en Stefan lijken erg gewaagd aan elkaar, ook omdat ze beiden een KO-overwinning hebben behaald. Maar Leko zou niet meer tegen Badr willen vechten: “Ik moet voor mijn gezondheid zorgen. Hij heeft voordelen in leeftijd, lengte en gewicht. Voor mij zou het vandaag de dag onmogelijk zijn om tegen Badr Hari te vechten.”

2. K1 titel

De tweede knock-out was het moment dat Hari er met de K1 titel vandoor ging. Dat moet wel wat zeggen, want die win je niet zomaar. In het gevecht is te zien hoe Badr de tegenstander geen één kans geeft en er vol voor gaat.

3. Hari vs. Sem Schilt

Sem Schilt versloeg Rico Verhoeven én Badr Hari, maar hij is ook wel eens flink te grazen genomen. In het derde duel is namelijk te zien hoe Sem in elkaar wordt geslagen door Hari. Overigens was Sem 4 maal K1 wereldkampioen en was dus ontzettend gewaagd aan Badr.

4. Gökhan Saki

“Liefst had ik Badr zijn kop achterstevoren geslagen.” Dat waren de woorden van Saki toen hij flink in elkaar werd geslagen door Badr. Hij blikt nog vaak terug in interviews op dit duel, dus het heeft zeker indruk op hem gemaakt.

5. Overeem

Alistair Overeem was een van de moeilijkste tegenstanders voor Badr Hari. Badr werd namelijk in het eerste duel ingemaakt door Overeem. Gelukkig kreeg hij een tweede kans en maakte hij Overeem helemaal in.