Een prachtig grachtenpand op Funda

Het appartement is maar liefst verdeeld over drie verschillende monumentale panden. Dit appartement bestrijkt dan ook 340 vierkante meter aan woonruimte. Door de zes ramen over de breedte kan jij genieten van jouw uitzicht over de Prinsengracht. We hebben het dan over een breedte van 12 meter. Geen smal Amsterdams grachtenpand hier, maar een ruim appartement op de eerste verdieping.

Ben je op zoek naar een stijlvol en strak appartement in Amsterdam, dan heeft Funda voor jou het antwoord.

stijlvol appartement Amsterdam
foto via Funda

Voor dit appartement is het geen probleem dat het op de eerste verdieping is, want er is als nog een riante tuin van 33 vierkante meter aanwezig en een tweede patio. Het terras is gedeeltelijk overdekt en prachtig afgewerkt én te bereiken vanuit woonkamer, master bedroom en de studeerkamer. Geen zorgen, als je in de andere slaapkamers zit dan is daar nog de tweede patio om te kunnen genieten van de buitenlucht.

Een prachtig centraal gelegen locatie tussen de Leidsestraat en de Spiegelstraat zorgt ervoor dat je midden in het altijd bruisende Amsterdam zit.

Stijlvol en strak wonen in Amsterdam

Drie slaapkamers klinkt misschien weinig, maar de ruimte is goed benut. Alle drie de slaapkamers beschikken namelijk over ensuite. De master bedroom beschikt zelfs over een sauna en een walk-in closet. Prachtig afgewerkt, luxe en van alle gemakken voorzien.

Naast de drie slaapkamers is er ook een aparte studeerkamer wat in verbinding staat met de tuin. Na een lange dag thuiswerken kan er genoten worden van de frisse buitenlucht op jouw eigen terras. Een stijlvol appartement in Amsterdam met alles wat je wil hebben. Heerlijk.

funda appartement
foto via Funda
stijlvol appartement amsterdam
foto via Funda
luxe woning Amsterdam
foto via Funda
stijlvol appartement Amsterdam
foto via Funda

Door de grote ramen en de openslaande deuren naar het terras komt er ook veel licht door in de woonkamer. Een open keuken, gashaard en een prachtig stijlvolle woonkamer maken dit appartement een ware parel op Funda. Deze parel kost dan ook 4,4 miljoen euro. Voor dat geld kan je deze miljoenenvilla in Capelle aan de IJssel kopen en dan hou je nog bijna twee miljoen over. Wat is Amsterdam toch onbetaalbaar eigenlijk. Op de site van Funda kan je deze zieke woning verder bekijken, maar voor het gemak hebben we nog wat foto’s toegevoegd.

funda appartement
foto via Funda
luxe woning in de stad
foto via Funda
luxe grachtenpand
foto via Funda
stijlvolle woning funda
foto via Funda