Aan deze miljoenenvilla is veel aandacht en arbeid besteed en dat zie je aan alles. Met als absolute eyecatcher het heerlijk verwarmde zwembad met het bijbehorende poolhouse. Gelegen in een landelijk omgeving pal naast een reuze golfbaan. In totaal bevat de woning 11 kamers, waarvan 4 slaapkamers, 3 badkamers en drie toiletten.

Droom miljoenenvilla in Capelle aan den IJssel

Zodra de hoge elektrische wachtpoorten open zwiepen, betreed je in een wereld waar je eigen nooit meer uit wilt stappen. Tijdens de eerste aantal stappen waan je je door de riante tuin. De auto’s kunt u kwijt onder de carport of op de oprit, zelf weten. Ook als je een Tesla rijdt, kan je ‘m zo aan de oplader slingeren.

Via de overdekte entree kom je uit in de hoge hal die toegang biedt tot de handgedraaide trap en de rest van de villa. De trap leidt naar de lange hal. Er zijn hier 3 slaapkamers en 2 badkamers. Vanuit de masterbedroom kijk je uit over de uitgestrekte golfbaan. Aangrenzend is de master-badkamer met dubbele inloopdouche en whirlpoolbad. Tenslotte heeft deze verdieping nog een separaat toilet en een badkamer met dubbele wastafel en een inloopdouche.

mijoenenvilla

De woonkeuken maakt een groot deel uit van deze luxe miljoenenvilla, die van alle gemakken is voorzien. Een riante eettafel past met gemak in deze woonkeuken. De hoge en brede raampartij sluit aan op de tuin en biedt uitzicht op het zwembad. Twee openslaande deuren vanuit de keuken monden uit in de sfeervolle woonkamer, die minstens even groot is. Vanuit de woonkamer loopt u door naar het overdekte zonneterras dat aansluit op de achtertuin en kunt u ook via de openslaande deuren naar de zijtuin.

Een huis met zwembad en golfbaan

Zoals elke vrijstaande villa, komt ook deze met een ruime tuinpartij. Aan alle zijden omgeven door water en aan de achterzijde aansluitend op de golfbaan. Kosten noch moeite zijn gespaard om deze volgroeide, mooie tuin te creëren en te onderhouden. Er zijn bijvoorbeeld vaste fruitbomen uit een Franse boomgaard, geurende rozen, volle jasmijn en bloeiende blauwe regen uit Italië. Maar ook een gazon om met je zoon een balletje te trappen, of wat je ook maar wil.

Villa 1 Villa 7

In de tuin bevindt zich ook nog een guesthouse. Ook het poolhouse is van alle techniek en gemakken voorzien. Zo is er een wastafelunit, een stoomruimte met douche met verwarmde bank, een toiletruimte en een infrarood sauna. In de tuinkamer staat een lange, moderne gashaard met een gesloten systeem voor extra rendement. Het overdekte terras heeft ingebouwde B&O geluidsapparatuur en is verwarmd. Wat wil je nog meer?

Wat moet dat kosten?

De villa wordt al sinds 10-6-2020 aangeboden op Funda en de vraagprijs ligt op het moment van schrijven op €2.595.000. Het perceel is zo’n 2.095 m²  met ruim 400 m² aan woonoppervlak en 296 m² woningoppervlak. Met deze hoeveelheid aan ruimte en de landelijke omgeving waar het zich in bevindt is thuiswerken zeker geen straf, maar daar betaal je dan natuurlijk ook flink voor. opritmiljoenenvilla golfbaan in achtertuin