Úrsula Corberó in La Casa de Papel seizoen 5

Eigenlijk heeft elk personage zijn of haar unieke eigenschappen in La Casa de Papel. El Profesor is geniaal, Denver heeft die aanstekelijke lach en Tokyo, gespeeld door Úrsula Corberó, is heerlijk koppig. Daarnaast wordt de serie verteld vanuit haar oogpunt. Online zorgde dat al voor de nodige theorieën. Vertelt ze het verhaal bijvoorbeeld aan het einde van de serie tegen een rechtbank? Of misschien wel tegen een kind (zoals het zoontje van Nairobi)? Voor het antwoord op die vraag moeten we nog even geduld hebben. Het is namelijk nog niet bekend wanneer we La Casa de Papel seizoen 5 kunnen verwachten. De actrice lichtte in elk geval al een klein tipje van de sluier op.

Eerste beeld van Tokyo in het nieuwe seizoen

Op haar Instagram-pagina deelde Úrsula Corberó een boodschap voor al haar fans. Op een zwart-wit foto zien we de actrice zoals we haar het beste kennen uit de serie. Uitdagend, stoer en met een gigantisch wapen in haar handen. Tokyo is nooit bang geweest voor confrontatie, zo wisten we al uit de eerdere seizoenen. De foto lijkt erop te hinten dat het personage ook in het vijfde deel in het heetst van de strijd te zien zal zijn. De actrice die het personage speelt zette bovendien nog een onderschrift onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Úrsula Corberó 🐣 (@ursulolita)

Úrsula Corberó spreekt uit: ”Mijn vermoeden is dat je in paniek raakt door seizoen 5 van La Casa de Papel.”

In paniek raken? Dat kan natuurlijk van alles betekenen. Gaan we helemaal flippen doordat onze lievelingspersonages zullen sterven? Of raken we juist in paniek van enthousiasme wanneer de bende hun tegenstanders toch te slim af zullen zijn? Voorlopig blijft dat nog onduidelijk. Tot die tijd kunnen we genieten van de prachtige Instagram van Úrsula Corberó.