Frank Lammers speelt jongere Ferry Bouman in Undercover film

Iedereen die ooit Undercover heeft gezien moet toegeven dat de absolute top rol toch echt die van Ferry is. Frank Lammers maakte deze rol al gauw legendarisch. Zijn personage werd zo populair dat fans massaal om meer vroegen. Dat betekende dat zijn personage in seizoen 3 van Undercover meer te doen krijgt.

Daarnaast is er achter de schermen ook hard gewerkt aan een film Ferry. Deze film neemt ons mee terug in de tijd en toont het begin van de criminele carrière van Ferry Bouman. Brabant is het decor van een vette film vol met actie. Daarvoor moest de acteur wel nog de nodige kilo’s afvallen.

In Ferry is het personage van Frank Lammers in dienst van Ralph Brink (gespeeld door Huub Stapel). Ralph houdt er nogal shady zaken op na en wanneer zijn zoon slachtoffer wordt van een overval, besluit hij om Ferry op pad te sturen naar de daders. Zijn spoor brengt hem naar Brabant. Ook Ferry’s zus Claudia (gespeeld door Monic Hendrickz) zien we in de film, evenals Raymond Thiry in zijn rol als John Zwart. Over het personage Daniëlle, gespeeld door de geniale Elise Schaap, komen we in de film ook meer te weten. Haar eerste ontmoeting met Ferry komt daar namelijk uitgebreid aan bod. Benieuwd naar de film? De releasedatum van Ferry komt gelukkig heel dichtbij.

De acteur moest afvallen voor de Netflix film Ferry

Frank Lammers werd geboren op 10 april 1972. Dat betekent dat hij net 49 jaar is. In Undercover speelt hij zijn eigen leeftijd, maar Ferry de film speelt zich 15 jaar in het verleden af. Dat betekende dat de acteur opeens weer voor een midden-dertiger moest doorgaan. Geen makkelijke klus, maar Frank Lammers deed er alles aan om dat geloofwaardig over te brengen. Hij liet weten met niemand minder dan de fitness coach van PSV, Yannick van der Schee. Daarnaast was de acteur ook in de sportschool te vinden. Bovendien nam hij een schoonheidsspecialist in huis die hem hielp met het verjongen van zijn huid. De transformatie is erg groot.

Zie hieronder een shot uit de serie Undercover, waarin hij een man van zijn eigen leeftijd speelt:

Frank Lammers

Zie hieronder een aantal Instagram-posts van na zijn transformatie:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Frank Lammers (@franklammersofficial)