Releasedatum en cast van Ferry de Film zijn bekend

Dat er een film over het verleden van Ferry Bouman aan zat te komen, wisten we inmiddels al een tijd. Netflix bleef echter zeggen dat we de film ‘binnenkort’ konden verwachten. Nu is er eindelijk meer bekend geworden over wanneer die ‘binnenkort’ precies is. In een nieuwe trailer zien we namelijk dat we Ferry de Film vanaf 14 mei op Netflix kunnen verwachten. Dat niet alleen: twee nieuwe personages zijn geïntroduceerd. Ferry’s zus Claudia en zijn baas Ralph Brink. Vooral deze laatste is belangrijk voor het plot.

Ferry de Film

De nieuwe personages in Undercover spin-off

De rol van Claudia in Ferry de Film zal worden gespeeld door Monic Hendrickz. De actrice weet als geen ander hoe Nederlandse spannende series werkte. Ze nam namelijk ook al de rol van Carmen van Welraven voor haar rekening in Penoza. Daarin zagen we ook al Raymond Thiry spelen als Luther. Thiry is in Ferry de Film ook te zien, en dus kunnen kijkers zich voorbereiden op een reünie tussen de actrice en acteur. Een andere rol, die van Ralph Brink, wordt gespeeld door Huub Stapel. Stapel gaat al lang mee in de Nederlandse filmwereld. Hij was onder andere te zien in klassiekers van regisseur Dick Maas.

De trailer van Ferry de Film 

Gebaseerd op het plot van de film weten we al dat Ralph Brink een belangrijke rol gaat worden. Hij is de baas van Ferry en nadat Ralph’s zoon slachtoffer wordt van mishandeling, stuurt hij Ferry op pad om de daders op te sporen. Welke rol Claudia in dit alles gaat hebben is nog niet bekend. Vanaf 14 mei kunnen we daar dus achter komen en krijgen we een dieper kijkje in het leven van Ferry. Check de nieuwste beelden van de film hieronder voor een eerste voorproefje.