Hier gaat Ferry de film over

Er zijn weinig series die ons zó bezighouden als Undercover. De serie draait al twee seizoenen lang om de spannendste undercoveroperaties en de schimmige praktijken die hiermee gepaard gaan. De grote verrassing van de serie was Ferry Bouman, gespeeld door Frank Lammers.

Veel fans vonden dat het personage in seizoen 2 (veel) te weinig in beeld kwam. Gelukkig kunnen we het personage ook terug gaan zien in Ferry de film. Deze film gaat over de carrière van Ferry. De film komt nog even niet naar Netflix, maar er is al wel veel duidelijk over waar de film over zal gaan.

Drugsbaas is mentor van Ferry Bouman in de film

De film speelt zich af in het verleden van Ferry. We zien namelijk hoe de criminele carrière van Ferry Bouman zich ontwikkelt. Hij werkt voor Ralph Brink, een Amsterdamse drugshandelaar. Ralph is niet alleen een drugshandelaar, maar ook een echte mentor voor Ferry. De klap komt dus ook extra hard aan als Ralph zijn zoon wordt aangevallen en overvallen. Onderzoek wijst allemaal in de richting van een groep kamers in… jawel, Brabant. Kijkers van de serie herkennen dit maar al te goed. Ferry gaat op pad om de daders op te sporen. Hoe dat zich gaat ontwikkelen, is te zien in de film. Daarin zal ook Daniëlle (gespeeld door Elise Schaap) te zien zijn.

 

Info over Undercover seizoen 3 en Ferry de film

Het plot van Ferry de film klinkt spannend en zal ons ongetwijfeld gaan bevallen. Verder is er nog niet veel bekend over de film. Een eerste beeld van de film toont in elk geval al een transformatie aan. Frank Lammers heeft namelijk een opvallende coupe om zo door te gaan voor de jongere Ferry Bouman. Nu is het wachten op een trailer. Ook over Undercover seizoen 3 wordt steeds meer bekend. Zo verklapte een hint in de aftiteling al iets over het vervolg.