In aftiteling Undercover seizoen 2 zit een hint verstopt

Zo, dat was Undercover seizoen 2 dan alweer. We hebben lang op de serie moeten wachten en vervolgens nóg een paar weken extra, want de afleveringen kwamen niet in één keer allemaal op Netflix te staan. In plaats daarvan verscheen er elke week een nieuwe aflevering.

Dit stelde ons wel in staat om de nodige theorieën te bedenken en te gissen naar wat Undercover seizoen 3 voor ons in petto heeft. Wat blijkt? Voor één van die theorieën hadden we wel heel veel geduld nodig gehad. Een mysterieuze quote zit namelijk verstopt in de aftiteling van de seizoens-finale.

Undercover seizoen 2

Mysterieuze quote in einde van seizoen 2 van de Netflix serie

Zonder teveel in spoilers te treden kunnen we wel zeggen dat het einde van Undercover seizoen 2 redelijk afgesloten lijkt. Met Netflix series weet je het nooit, en het had dus best gekund dat de serie met dit seizoen zou eindigen. Tegelijkertijd schreven we je al over de cast en release-datum van Undercover seizoen 3. Een nieuw seizoen is namelijk bevestigd. Ook Ferry de film zit er aan te komen. Dat betekent het verhaal alles behalve uit is.

Eén van de redenen waar dit ook uit blijkt is de zin die tijdens de aftiteling wordt vermeld. Hier kunnen we iemand de zin ”Wij moeten eens praten” horen zeggen. Wat heeft dit te betekenen?

Undercover seizoen 2

Undercover seizoen 3 belooft nu al spannend te worden

Het blijft nog onzeker wie de zin tegen wie zegt. Maar het kan zomaar eens betekenen dat de zin door Ferry en JP tegen elkaar wordt gezegd in de gevangenis. Aangezien fans graag meer Ferry willen zien, is de kans groot dat Undercover seizoen 3 over een klopjacht op Bob zal gaan, waarbij Ferry en JP op wraak zinnen.

Wat dat betreft blijft het afwachten totdat we kunnen genieten van het derde deel van de spannende Netflix serie. Met dit soort hints én de geplande film kunnen we wel zeggen dat we voorlopig nog niet van Ferry, Bob en de andere personages af zijn. Als we de IMDb-score van een 7.9 van de serie moeten geloven, zijn we zeker niet de enige die dit niet zo erg vinden.