Ferry Bouman in de serie Undercover

Als het op Netflix aankomt is Undercover toch wel onze trots. De Vlaams-Nederlandse serie heeft er inmiddels één seizoen opzitten. Recent werden we verrast met de eerste beelden van seizoen 2. Daarin zagen we onder andere Rico Verhoeven in een rol. Maar de echte koning van de serie is en blijft toch echt Ferry Bouman. De rol wordt overtuigend en legendarisch neergezet door Frank Lammers. Nu komt er een Netflix film uit over het leven van Ferry.

Ferry de film op Netflix

Het is niet zo verwonderlijk dat er een Netflix film wordt gemaakt over Frank Lammers als Ferry Bouman. De rol is een echte publieksfavoriet. Eerder hoorden we ook al geruchten dat er een spin-off op de planning staat voor La Casa de Papel. Nu zullen we dus ook kunnen gaan genieten van de Netflix film over de beginjaren van Ferry Bouman. Zie hieronder de aankondigingsvideo van ‘Ferry de film’:

 

Danielle en Ferry opnieuw te zien

In de preview zien we hoe Frank Lammers en Elise Schaap een scène repeteren. De scene lijkt hun eerste ontmoeting weer te geven. De nuchterheid van Frank komt duidelijk naar voren in de manier hoe hij commentaar geeft op de scène en titel, terwijl hij tegelijkertijd overtuigend in zijn rol als Ferry Bouman kruipt. Verder is er inhoudelijk nog niet heel veel bekend over de Netflix film. Er is in elk geval wel een grote rol weggelegd voor Daniëlle. Zij is immers de vrouw van Ferry. Wat het verdere plot zal zijn, blijft voorlopig nog een mysterie.

Wanneer is Undercover seizoen 2 te zien op Netflix?

Wat we wel al weten is wanneer Undercover seizoen 2 op Netflix komt. Hier moeten we namelijk (helaas) nog even geduld voor hebben. Op 6 september is het vervolg op de serie namelijk te zien. Tot die tijd moeten we de tijd doden met het opnieuw kijken van seizoen 1. Hopelijk komt de Netflix film over Ferry Bouman eerder online.