De releasedatum van Undercover seizoen 3 op Netflix

We hebben goed nieuws en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat inmiddels bekend is dat Undercover seizoen 3 er officieel aan zit te komen. Eerder werd dat al ‘bevestigd’ door Elise Schaap, die Danielle speelt in de serie. Ook Netflix zelf liet weten dat seizoen 3 er aan zit te komen.

Het slechte nieuws is echter dat we nog niet met zekerheid kunnen zeggen wanneer dit seizoen online verschijnt. De opnames zin tijdelijk stilgelegd. Die uitspraak deed Tom Waes, de acteur die Bob Lemmens speelt. Hij vertelde dat ze in juni zouden repeteren en van juli tot september zouden filmen. Wanneer de opnames weer beginnen heeft dus invloed op wanneer we Undercover seizoen 3 kunnen verwachten.

De cast van de populaire serie

We weten niet precies wie er in seizoen 3 te zien zal zijn. Het feit dat Tom Waes echter uitspraken deed over de opnames lijkt nogal te bevestigen dat in elk geval hij te zien zal zijn in het derde deel. Frank Lammers vertolkt de rol van Ferry Bouman. Het is duidelijk dat de rol van Ferry Bouman een echte publieksfavoriet is. Zo wordt er gewerkt aan een film over Ferry Bouman. Als de makers slim zijn komt ook dit personage dus terug in Undercover seizoen 3. Wie van de oude en nieuwe personages in het derde deel te zien zullen zijn blijft helaas echter nog onzeker.

Undercover seizoen 3

Potentiële verhaallijn van Undercover

Totdat we teasers en trailers krijgen over Undercover seizoen 3 kunnen we nog niet echt iets zeggen over waar de serie over zal gaan. Er zijn eigenlijk twee mogelijkheden. De serie kan verder gaan waar seizoen 2 stopt, of de serie kan over een nieuwe criminele organisatie gaan. Wij vermoeden dat de verhaallijnen rondom El Dorado zullen worden uitgediept in het derde deel. De laatste aflevering van het huidige seizoen zal immers ‘Oorlog’ gaan heten. Dat wijst op een heftige laatste aflevering, die zomaar eens door kan lopen in het derde deel. Tot die tijd kunnen we in elk geval nog genieten van de Undercover afleveringen die nu al online staan.