De Noordwijkse woning is verkocht

Huizenjagers opgelet. Hoe je misschien al dagen je oog liet vallen op de prachtige miljoenenvilla van Dirk Kuijt, moeten we je helaas teleurstellen.

BekendeBuren liet onlangs weten dat de Noordwijkse villa van Dirk Kuijt officieel van de huizenmarkt af is. De woning van Kuijt was een absolute eyecatcher en daar kunnen wij ons maar al te goed in vinden. De gelukkige eigenaar van het Noordwijkse optrekje mag zichzelf een gelukkig man noemen met een woonoppervlakte van maar liefst 927 vierkante meter. Met veertien kamers, waaronder zeven slaapkamers en drie moderne badkamers, leef je als de koning te rijk en hoef je jezelf over een gebrek aan ruimte geen zorgen te maken.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dirk Kuyt (@kuyt)

De luxe villa van Dirk Kuijt beschikt over een moderne  keuken met ingebouwde apparatuur, een fitnessruimte, een privé-bioscoop waar jij in het weekend de lockdown prima doorkomt, een jacuzzi en sauna, een ruime wijnkelder, een binnenzwembad, een eigen bar en om natuurlijk niet te vergeten: een voetbalveldje. Daarnaast is de riante villa op steenworp afstand van het strand, waar je zomers heerlijk kunt genieten van de warme zon, onder het genot van een verkoelend drankje.

Dirk Kuijt verkocht zijn woning met miljoenen euro’s winst

Dirk Kuijt, een voormalige visserszoon uit Katwijk, transformeerde in een profvoetballer en maakte van zijn grootste dromen werkelijkheid. Kuijt zette verbluffende prestaties neer in het stadion, maar slaagde niet helemaal in zijn huwelijk.

Hoe de 40-jarige oud-voetballer jaren geleden de Noordwijkse villa kocht voor zo’n 2 miljoen euro, heeft hij hier dikke winst op weten te maken. De woning stond op de huizenmarkt voor maar liefst 6,9 miljoen euro en heeft hem daarom een winst opgeleverd van meer dan vier miljoen euro. Hoe de verdeling zal gaan zijn wat betreft de winst van het huis, is niet duidelijk. Dirk Kuijt, die zich al enige tijd lijkt te vermaken met zijn nieuwe vriendin Kate, was samen met zijn ex-partner Gertrude getrouwd onder huwelijkse voorwaarden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dirk Kuyt (@kuyt)