Na vier seizoenen kijken we allemaal reikhalzend uit naar seizoen 5 van La Casa de Papel. De cliffhangers waarmee we deel vier eindigde zijn namelijk extreem spannend, maar ook weten we al dat de serie gaat stoppen na het aankomende seizoen. Dat betekent dat alle theorieën zullen worden bevestigd of ontkracht en dat we er achter zullen komen hoe het afloopt met onze favoriete personages. Op een hele trailer zullen we nog even moeten wachten, maar er is nu al wel bekend wanneer we de afleveringen op Netflix kunnen verwachten.

La Casa de Papel seizoen 5

De releasedatum van La Casa de Papel op Netflix

In het nieuwe filmpje dat Netflix heeft gereleased over La Casa de Papel komen we veel te weten over seizoen 5. Zo zien we de bendeleden, gehuld in hun typerende rode overalls, verwikkeld in een heftige strijd. Ook zien we el Profesor en lijkt het erop dat zijn handen zijn vastgebonden. Betekent dit dat hij zal worden vastgebonden door Alicia? En is dat onderdeel van zijn vooropgezette plan, of niet? We weten nu gelukkig wanneer we de antwoorden krijgen. Het eerste deel van seizoen 5 is namelijk vanaf 3 september te zien.

Het laatste seizoen wordt opgesplitst in twee delen

We moeten nog een paar zenuwslopende maanden geduld hebben. Op 3 september verschijnt het eerste deel van seizoen 5 van de spannende serie namelijk op Netflix. Vervolgens kunnen we op 3 december deel 2 verwachten. Aan de ene kant fijn, die duidelijkheid, maar aan de andere kant moeten we dus wel nog meer dan 3 maanden wachten op de eerste nieuwe afleveringen. De releasedatum kunnen we nu in elk geval toevoegen aan het rijtje van wat we al weten over seizoen 5.

Het einde van de serie, met een 8.3 op IMDb, komt dus eindelijk in zicht. Tot het zover is kun je de aankondiging hieronder checken.