La Casa de Papel seizoen 5 wordt het laatste seizoen

We beginnen eerst met het slechte nieuws: de aankomende nieuwe afleveringen zullen namelijk de laatste zijn die we kunnen zien. Na vijf seizoenen stopt de serie ermee. Dat betekent wél dat we in seizoen 5 van La Casa de Papel alle theorieën bevestigd zien worden (of juist niet). Ook is er goed nieuws, want er wordt ook gesproken over een eventuele spin-off van La Casa de Papel. Daarin zou bijvoorbeeld een personage als Berlin, Tokio of Denver centraal kunnen staan.

Nieuwe personages en bekende personages zijn in gevaar

Naast de bekende gezichten zullen er ook een paar nieuwe personen te zien zijn in seizoen 5 van La Casa de Papel. De acteurs Miguel Ángel Silvestre en Patrick Criado zullen allebei een rol gaan spelen in de nieuwe afleveringen. Verder weten we ook onder andere dat Berlin weer terugkeert: we zagen de acteur eerder al opduiken in behind-the-scenes foto’s die waren gemaakt. Verder is de kans groot dat we de bendeleden allemaal zullen terugzien. Eén van de acteurs achter die bendeleden maakte zijn fans recent nogal bang. Hij plaatste namelijk een opvallend bericht op Instagram, waar uit naar voren kwam dat zijn personage zomaar eens dood zou kunnen gaan.

La Casa de Papel seizoen 5

De verhaallijn van La Casa de Papel seizoen 5

De nieuwe afleveringen zullen de talloze theorieën over het einde eindelijk beantwoorden. Om te beginnen natuurlijk met de scène tussen el Profesor en Alicia. Overleven zij het beide? En sluit Alicia zich zelfs aan bij het team? Andere vragen hebben we onder andere over de Tatiana, de ex-vriendin van Berlin. Wie is zij echt, en wat is haar rol bij de overval? Is zij niet gewoon Alicia?

Ook de reden waarom juist Tokio het verhaal vertelt (en aan wie!) zal waarschijnlijk worden beantwoord in de nieuwe afleveringen. De serie heeft een 8.3 op IMDb en het laatste seizoen heeft dus ook veel waar te maken. Laat dat nieuwe seizoen maar komen!