La Casa de Papel seizoen 5 op Netflix

Als het aan ons ligt komt er nooit een eind aan, maar La Casa de Papel seizoen 5 wordt toch echt het laatste seizoen van de serie. Dat betekent dat de verhaallijnen rondom onze lievelingspersonages als el Profesor, Tokyo en Denver zullen worden afgesloten.

Voorlopig blijft het vooral bij gissen naar het einde van de serie. Lukt het de bendeleden om allemaal succesvol uit de Spaanse bank te ontsnappen? Als we de Instagram-story van één van de acteurs moeten geloven: nee. Althans, de story hint naar een potentieel noodlot.

Betekent dit het einde voor La Casa de Papel personage?

De productie van La Casa de Papel seizoen 5 is bijna afgerond. Het wachten is vooral nog op de eerste trailer (en natuurlijk de eerste nieuwe aflevering). Tot die tijd moeten we het doen met tipjes van de sluier die door de cast en crew worden opgelicht. Zo wisten we eerder al wat te melden over nieuwe personages en theorieën in het slotseizoen.

Nu heeft Miguel Herrán een Instagram-story geplaatst die zomaar eens iets negatiefs kan aanduiden voor zijn personage. Herrán is de acteur die Rio speelt in La Casa de Papel. 

La Casa de Papel seizoen 5

Miguel Herrán deelt opvallende story op Instagram

In de story is Miguel Herrán te zien in de rode broek die overduidelijk onderdeel is van de outfit die de bende altijd draagt in de serie. Zijn armen zitten onder het stof en de aarde en hij kijkt wat moeizaam. Dat hoeft allemaal niet zoveel te betekenen, maar het is vooral opvallend welke muziek hij onder de foto heeft gezet. Dat is namelijk het nummer ”The End” van The Doors. Daarin wordt onder andere gezongen: ”This is the end, beautiful friend, this is the end, my only friend.” Zingt de acteur die tegen zijn personage Rio en zijn de opnames voorbij? Of is dit missschien een hint naar een sterfscène die hij heeft moeten filmen en waarbij de andere bendeleden afscheid hebben moeten nemen van Rio? Hopelijk komen we snel achter het antwoord op die vraag.

La Casa de Papel seizoen 5