La Casa de Papel seizoen 5 wordt het laatste seizoen van de serie

Nog één seizoen en dan zullen we helaas ‘Bella Ciao’ moeten zeggen tegen La Casa de Papel. Het vijfde seizoen van de serie zal namelijk het laatste zijn. Jammer, maar aan de andere kant is het ook begrijpelijk dat series willen stoppen op hun hoogtepunt. Het vierde deel staat alweer een tijd op Netflix. Daarin was onder andere te zien hoe el Profesor door Alicia werd opgespoord en hoe Raquel zich succesvol bij het team in de bank wist te voegen. Genoeg materiaal dus om La Casa de Papel seizoen 5 even spannend te maken als de voorgaande seizoenen.

Deze castleden zullen in het nieuwe seizoen te zien zijn

Het grootste deel van de huidige cast zal naar alle verwachtingen ook in het laatste deel te zien zijn. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van Nairobi. Zien we haar terug, dan is dit waarschijnlijk, net als bij Berlin, door middel van flashbacks. De eerste beelden van seizoen 5 tonen bovendien één van de twee nieuwe personages. In het slotdeel van de serie zullen we namelijk worden geïntroduceerd aan ten minste twee nieuwe gezichten. De foto’s bevestigen bovendien dat we wederom een scène met Berlin kunnen verwachten.

La Casa de Papel seizoen 5

De verhaallijn van La Casa de Papel seizoen 5

Over de verhaallijnen van La Casa de Papel seizoen 5 gaan de wildste verhalen. Veel theorieën over de serie gaan over de rol van Tatiana, Berlins ex-vriendin. Wat is haar uiteindelijke rol in de serie? Ook Alicia’s toekomst en aan wie Tokio de gebeurtenissen vertelt zijn onderwerp van theorieën. Over het nieuwe seizoen kunnen we alleen met zekerheid zeggen dat de kans groot is dat de missie van de bende eindelijk tot een einde komt. Alex Pina, de bedenker van de serie, liet eerder ook al weten dat in het vijfde deel de oorlog een hoogtepunt bereikt. Reken dus vooral op grote explosies, ingenieuze plannen en veel spannende momenten.

 

Wanneer is de release datum op Netflix?

De cast van de serie is deze maanden aan het filmen, in onder andere Denemarken en Portugal. Het is dus niet waarschijnlijk dat seizoen 5 van La Casa de Papel nog in 2020 op Netflix verschijnt. Vanwege de corona-maatregelen zijn de opnames sowieso moeilijker om allemaal te voltooien. Voor de release moeten we dus uitgaan van 2021. Tot die tijd kunnen we de serie gelukkig nog altijd een keer bingen op Netflix.