Eerste beelden van La Casa de Papel seizoen 5 nu bekend

We moeten er nog even geduld voor hebben: de trailer (en afleveringen) van La Casa de Papel seizoen 5. Door de huidige maatregelen zijn veel series stil te komen liggen. Bovendien waren de eerste paar seizoenen van de serie makkelijker na elkaar te filmen en in tweeën op te delen. Toch zitten de makers rondom La Casa de Papel seizoen 5 niet stil. Zo produceerden ze eerder al het spannende White Lines. Nu kunnen we gelukkig al theorieën bedenken en voorpret beleven bij de eerste beelden van het vijfde seizoen.

Eén van de nieuwe personages is nu al te zien

Het is bij het zien van de beelden van La Casa de Papel seizoen 5 belangrijk om te realiseren dat dit (helaas) het laatste seizoen zal worden. Alle verhaallijnen die nu nog lopend zijn zullen dus in de laatste afleveringen moeten worden afgerond. Of dit goed of slecht gaat aflopen, zal waarschijnlijk tot het einde spannend blijven. Eerder werd al duidelijk dat er, naast de inmiddels bekende bendeleden, in elk geval twee nieuwe personages te zien zullen zijn. De foto’s die zijn uitgelekt tonen één van die nieuwe personages én een oude bekende.

Een oude publieksfavoriet keert wederom weer terug

Op de foto’s die zijn uitgelekt is het duidelijk dat Berlin ook in het vijfde seizoen te zien zal zijn. Dat is niet verrassend, want de rol groeide al gauw uit tot publieksfavoriet. Als gevolg hiervan zagen we Berlin al door middel van veel flashbacks terugkomen. Maar betekent dit ook dat hij nog ondanks zijn dood een belangrijke rol speelt in het nieuwe seizoen? Al eerder werd er door talloze fans gesproken over het feit dat Alicia Sierra zijn ex-vrouw kan zijn. Dit wordt door deze plaatjes nogmaals aangewakkerd en het zou interessante gevolgen kunnen hebben voor La Casa de Papel seizoen 5.

Wat ons betreft kan het laatste deel van de serie niet snel genoeg komen. Tot die tijd zullen we het moeten doen met een binge-sessie van de serie op Netflix. Ook kan het geen kwaad om ons nog eens te verdiepen in alle theorieën over deel vijf. Wie weet welke van die theorieën er in het slot van de serie zullen worden bevestigd.