Netflix komt met filmpje over La Casa de Papel theorieën

Als we één ding weten over La Casa de Papel is het dat de serie ons steeds blijft verrassen. Personages waarvan we dachten dat ze veilig waren sterven en mensen die we vertrouwen blijken niet de waarheid te spreken. Het zorgt ervoor dat er veel theorieën over de serie in omloop zijn. Zo schreven we eerder al over de theorie die zegt dat Alicia en Tatiana dezelfde persoon zijn. Over de sluwe roodharige gaat ook een andere theorie rond. Zo denken sommige kijkers te weten wat haar volgende stap gaat zijn. Er bestaan echter nog veel meer La Casa de Papel theorieën.

Potentiële nieuwe theorieën

Het YouTube account van Netflix heeft recentelijk een nieuwe video uitgebracht. Hierin bespreken ze een paar populaire La Casa de Papel theorieën. De meeste zijn door fans op Twitter geplaatst. Ze verschillen nogal van onderwerp. Wel zijn er een aantal personages die veelvuldig worden genoemd. Allereerst Tatiana. Wat is de uiteindelijke rol van Berlins ex-vriendin? Gaat ze de groep verraden? Of zal ze ze juist vanuit buiten komen redden?

La Casa de Papel theorieën

Antwoord op La Casa de Papel theorieën

Ook de reden waarom Tokio de verteller van het verhaal is, is voer voor vele La Casa de Papel theorieën. Vertelt zij alles, omdat de rest sterft? Of vertelt ze het bijvoorbeeld aan een rechter of de zoon van Nairobi? Het antwoord op die vraag zullen we waarschijnlijk pas aan het einde van de serie krijgen. Het is nog niet bekend wanneer dat einde zal zijn. Aangezien de serie nog erg populair is, kan het zomaar zijn dat er nog meerdere seizoenen zullen volgen. Ook gaan er geruchten over een spin-off van La Casa de Papel.

Nog een keer bingen

De gehele video leert ons dat er nog vele vragen zijn over het nieuwe seizoen. Het antwoord op die vragen krijgen we voorlopig (helaas) nog niet. Tot het tijd is voor het vijfde seizoen, kunnen we de serie nog een keer kijken via Netflix. Wie weet welke details je tijdens je eerste binge-sessie over het hoofd hebt gezien.