Deze leipe James Bond-achtige villa staat in het hart van ‘T Gooi, Hilversum. Hoe kan het ook anders? In villawijk “Trompenberg” om precies te zijn. De vrijstaande woning beslaat zo’n 548 m² met maar liefst 12 kamers, waarvan 2 badkamers en 6 slaapkamers. Naast deze ‘standaard’ ruimtes een vinden we ook nog een binnenzwembad, chique fitnessruimte, garage en tennisbaan. Het totale terrein is gevestigd op 6.000 m². Er zitten veel hoge ramen in, zodat je genoeg daglicht binnenkrijgt en kan genieten van omgeving waar je je in bevindt. Deze villa is in de jaren ’80 zelfs nog in bezit geweest van Toon Hermans.

James Bond miljoenenvilla gewoon in Hilversum

Dit indrukwekkende miljoenenvilla met internationale allure is onder architectuur ontworpen en dateert uit 1969. De huidige eigenaren hebben de woning verbouwd, waarbij ze bepaalde originele aspecten uit de jaren ’70 hebben behouden. De woning is verdeeld over 2 woonlagen en fungeert prima als familiehuis, die leuk blijft voor jong en oud dankzij de speelse indeling. Mede dankzij de vele grote ramen die zorgen voor veel lichtinval, de hoogte, en de omringende groene omgeving, heeft het pand een zeer luxe en royale uitstraling. Aan de achterzijde van de woning bevindt zich een tuin met terras op het zuidwesten. Aan de voorzijde van de woning is de eigen oprit gelegen.

 

Ideale locatie

De leipe villa is gestationeerd langs een rustige en bosrijke weg, maar met alle voorzieningen in het centrum van Hilversum op fietsafstand. Alles wat je nodig hebt om comfortabel te leven is dichtbij en als je aan rust toe bent trek je je gewoon terug op het gigantische grondgebied of een van de nabijgelegen bossen. Klinkt goed toch? Dat dachten we. Zo’n dikke villa – met een enorm stuk grond – mag natuurlijk wel wat kosten. Maak je geen zorgen, dat doet het ook. De vraagprijs ligt op € 3.700.000 euro. Niet voor iedereen weggelegd, dus droom voor nu maar even lekker weg in de leuke plaatjes hieronder.

woonkamer miljoenenvilla zwembad tuin fitness miljoenenvilla miljoenenvilla