Elon Musk verkoopt een pareltje van een villa

De villa die Musk wil verkopen bevindt zich in de dure wijk genaamd Brentwood. Het is onderdeel van een gebied dat bekend staat onder de naam the three b’s. De andere twee wijken in dat gebied zijn Beverly hills en Bel Air. Grote kans dat die namen je bekend in de oren zullen klinken. Als je zegt dat deze buurt vol staat met prijzige huizen is dat een understatement vanjewelste. Alle woningen liggen namelijk qua prijs dik boven de miljoen dollar. Als je benieuwd bent naar hoe zo’n luxe miljoenenvilla te bieden heeft, neem dan vooral een kijkje nemen naar de volgende foto’s:

Elon Musk villa MAN MAN

Elon Musk villa MAN MAN

Elon Musk villa MAN MAN

Elon Musk villa MAN MAN

Elon Musk villa MAN MAN

Elon Musk villa MAN MAN

Elon Musk villa MAN MAN

Elon Musk villa MAN MAN

Meneer Musk heeft nog een hoop andere huizen in Los Angeles

Je zou denken dat één villa ter waarde van een paar miljoen dollar wel voldoende is. Elon Musk heeft hier duidelijk een andere mening over. Zoals we hierboven meldden, bezit hij in totaal 5 villa’s in Los Angeles. Als je de waarde van al die villa’s bij elkaar op zou tellen, kom je uit op een totaalbedrag van 72 miljoen dollar. Voor Musk is het huis van 4.5 miljoen dollar dus kinderspel, vergeleken met wat hij nog meer ‘in huis heeft’. Maar dat is nog niet alles. Hij is namelijk ook in het bezit van maar liefst vijf bedrijven. De bekendste daarvan is Tesla, maar de bezige bij is ook in het bezit van SpaceX, Solar City, The Boring Company en Neuralink. We zouden niet weten wie hem dat na kan doen.

Zit je te denken om een mooi stulpje van rond de 4 miljoen dollar te kopen, maar lijkt deze villa van Musk jou niks? In dat geval hebben wij nog een goed voorbeeld van een mooie villa die te koop staat. Deze prachtige mansion bevindt zich ook in Los Angeles en wederom heb je de beschikking over een prachtig uitzicht.