Liam Neeson keert terug in de actiefilm Cold Pursuit

Cold Pursuit draait om Nels Coxman (gespeeld door Liam Neeson). Hij is een betrouwbare huisvader en hardwerkende sneeuwploegbestuurder. Door zijn harde inzet is hij van levensbelang voor zijn badplaatsje in de Rocky Mountains. Nels is namelijk de man die met zijn werk alle winterwegen overzichtelijk houdt en er dus voor zorgt dat het plaatsje veilig en toegankelijk is. Hiervoor wordt hij uitgeroepen tot ‘Burger van het jaar’.

Hij woont samen met zijn gezin op een afgelegen plek waar hij kan genieten van de rust. Zijn leven ziet er, ondanks zijn harde werken, vredig en ontspannen uit. Hier komt echter verandering in wanneer zijn zoon wordt vermoord door een machtige drugsbaron. Nels kan dit natuurlijk niet accepteren en is uit op wraak. Met zijn sneeuwschuiver en al zijn gereedschap probeert hij het hele netwerk aan misdadigers uit te roeien.

cold pursuit liam neeson MAN MAN

Naast Liam Neeson zijn er rollen weggelegd voor Emmy Rossum (onder andere bekend van Shameless) en Laura Dern (onder andere bekend van Wild). Cold Pursuit is geregisseerd door de Noorse regisseur Hans Petter Molland, ook wel bekend van het Noorse origineel genaamd Kraftidioten / In Order of Desappearence. Vanaf morgen (21 februari 2019) is Cold Pursuit te zien in de Nederlandse bioscopen.

cold pursuit liam neeson MAN MAN

Veel meer gloednieuwe films in de maand februari

Februari 2019 kunnen we echt een topper noemen op het gebied van films. Het is een maand vol met gevarieerde film releases welke allen zeer veelbelovend zijn. Naast Cold Pursuit zijn de volgende films de hoogtepunten van de maand februari:

  • Velvet Buzzsaw (te zien vanaf 1 februari)
  • Donbass (te zien vanaf 7 februari)
  • At Eternity’s Gate (te zien vanaf 7 februari)
  • If Beale Street Could Talk (te zien vanaf 14 februari)
  • Vice (te zien vanaf 28 februari)

Mocht jij meer te weten willen komen over de bovenstaande films, check dan deze dikke bioscoopfilms van februari.