Bizarre villa voor een nog gekkere prijs

Misschien dat slechts een enkeling het bedrag op kan hoesten. Maar als wij de gelukkige eigenaar van een paar miljoen waren, dan zouden wij het wel weten. Als je een bedrag van 4.1 miljoen dollar neerlegt voor dit architecturale hoogstandje krijg je er naar onze mening elke cent voor terug. Vind je dit bedrag nog een beetje overdreven? Werp dan maar een keer een blik op een van de vele oogverblindend mooie foto’s die van het huis te vinden zijn. Deze laten je hart ongetwijfeld wat sneller kloppen.

bizarre villa MAN MAN 05

Wat krijg je voor 4 miljoen euro?

Natuurlijk krijg je bij een villa van deze prijsklasse meer dan alleen een mooie slaapkamer. De vloeren zijn gemaakt van een mix van marmer, quartz, graniet en glas. Alle ramen die zich in het huis bevinden gaan helemaal van de grond naar het plafond. Je kunt ze ook allemaal openschuiven als je wilt. Deze mansion beschikt over meer dan 450 vierkante meter aan uiterst luxe woonruimte. 3 slaapkamers, 4 badkamers, 1 woonkamer, 1 tv-ruimte, 2 diner-ruimtes en een ruimte met gigantische bar zijn hier allemaal bij inbegrepen. Zoals je op de foto’s al kon zien krijg je ook een lekker groot zwembad met glijbaan erbij. Dit alles met een uitzicht van 270 graden over Los Angeles. Zeg nou eerlijk, wie wil er nou niet op de bank neerploffen in deze chillruimte?

bizarre villa MAN MAN 01 bizarre villa MAN MAN 07 bizarre villa MAN MAN 03 bizarre villa MAN MAN 02 bizarre villa MAN MAN 06 bizarre villa MAN MAN 004

Omgeving waar je u tegen zegt

Als je als rijkaard zijnde zo veel geld neerlegt voor een villa, mag het uitzicht ook wel van een bepaalde klasse zijn. Zoals je kan zien in de afbeelding hierboven komt dat in dit geval wel in orde. Los Angeles is natuurlijk een prachtige stad. Om de stad bevindt zich een hoop natuurschoon, zoals mooie bossen en imposante bergen. Dit mooie huis is gebouwd op een van de vele heuvels die Los Angeles rijk is. Het maakt niet uit in welke richting je je blik werpt. Het uitzicht is mooi van alle kanten.

Geïnteresseerd in het kopen van deze bizarre villa, het huis staat te koop op deze website. Daarvoor hoef je niet helemaal naar exotische Los Angeles te verhuizen. Er zijn ook genoeg mooie dure huizen in Nederland te vinden.