Freek Vonk en Franka Vedder hebben een relatie

Eerder hadden we het al over de mogelijk nieuwe vriendin van Freek Vonk. En nu is het eindelijk zo ver: het woord ‘mogelijk’ kan met Tipp-ex bedekt worden want Freek Vonk en Franka Vedder hebben officieel een relatie. Freek en Franka deelden beide op Instagram een foto met elkaar. Het onderschrift op het profiel van Freek luidde: Happy 💘 @frankavedder”. Dat zegt genoeg, toch?

Wie is zijn nieuwe vriendin?

Na relaties te hebben gehad met onder andere Eva Jinek, heeft Freek Vonk nu eindelijk weer de liefde gevonden. Hij temt dus wel meer dan alleen leeuwen. Als je naar de foto’s op het Instagram-profiel van Franka Vedder kijkt, dan zie je direct dat ze een bloedmooie vrouw is. Echter is de Amsterdamse blondine veel meer dan dat. Franka is de eigenaresse van het merk Franky Amsterdam, een succesvol sieradenmerk. Eén blik op de site van Franky Amsterdam, laat zien dat ze het slim aanpakken. Franka staat namelijk zelf met enige regelmaat model, maar we geven haar dan ook groot gelijk. Het zou zonde zijn als je met zo’n uiterlijk andere modellen zou regelen voor de shoots.

Wij namen een kijkje op het Instagram-account van Franka en selecteerden haar leukste foto’s. Sit back, relax and enjoy: