Is deze dame de nieuwe vriendin van Freek Vonk?

Het leven van Freek Vonk gaat prima. Naast zijn werk als evolutiebioloog, televisiepresentator, bioloog en hoogleraar heeft hij ook over aandacht van vrouwen niks te klagen. De 38-jarige Freek heeft namelijk het hart van Franka Vedder veroverd. Na een eerdere relatie van 2.5 jaar met presentatrice Eva Jinek, die in 2015 op de klippen liep, was hij alweer een tijdje vrijgezel. Inmiddels is daar dus verandering in gebracht door de womanizer Freek. Ditmaal met een leeftijdsgenoot. Franka is namelijk net als Freek 38 lentes jong. Daarnaast is ze onderneemster en model. Met haar betoverende looks komt dat laatste overigens niet als een verrassing. In Story zegt Freek over de relatie “We zijn al een tijdje aan het daten. Het is nog te vroeg om van een relatie te spreken. Maar we vinden elkaar erg leuk.” Franka voegt hieraan toe “Freek en ik hebben het erg gezellig samen”.

Franka Vedder is een knappe onderneemster

Haar geld verdient Franka Vedder overigens met haar sieradenlijn. De blondine heeft een goed oog voor wat scoort in deze industrie en heeft een succesvolle winkel in Amsterdam. Samen met Freek kan je die twee dus duidelijk een power couple noemen.

Natuurlijk ben je hier maar voor één ding gekomen en dat is kijken hoe die nieuwe vriendin er dan uitziet. Genoeg getreuzeld, hier zijn de foto’s: