De dochter van Micheal Jackson

Micheal Jackson is één van de grootste popsterren aller tijden. Iedere man kent wel een aantal van zijn nummers zoals Billie Jean, Man In The Mirror, Beat It en Thriller. Echter overleed de muziekgrootheid in 2009 op 50-jarige leeftijd. Wel heeft hij nog drie kinderen rondlopen. Hij heeft twee zoons en één dochter. Zijn dochter heet Paris Katherine Jackson en blijkt ook nog eens ontzettend knappe vrouw te zijn.

Paris Jackson treedt in de voetsporen van haar vader

De dochter van Micheal Jackson heeft het niet altijd even makkelijk gehad. Toen haar tienerjaren nog maar net gestart waren overleed haar vader al. Ook de vrij recente beschuldigingen aan het adres van haar vader heeft de familie geen goed gedaan. Toch lijkt Paris Jackson nu een sterke, zelfstandige vrouw te zijn geworden. Ze heeft een veelbelovende carrière. Zo is ze onderdeel van een band en is ze daarnaast ook nog eens actrice en model. Dat ze model is zal je vast wel begrijpen als je nader kennis met haar maakt. Debbie Rowe is de moeder van Paris. Zij was drie jaar lang getrouwd met Micheal Jackson.

Gabriel Glenn is de vriend van Paris Jackson. Naast hun liefdesrelatie vormen zij ook samen de band The Soundflowers. Zij hebben onlangs hun eerste album gereleased.

Dochters van andere bekendheden

We zien wel vaker dochters van bekendheden voorbijkomen die heel erg knap blijken te zijn. We willen jullie deze dan ook zeker niet onthouden. Dit is bijvoorbeeld de prachtige dochter van Fajah Lourens. Ook de dochter van topmodel Daphne Deckers mag er zijn. Bekijk hier nog een paar leuke foto’s van Paris Jackson: