Suzanne Schulting deelt vakantiefoto’s op Instagram

Suzanne Schulting is vlak voor de eeuwwisseling in Groningen geboren. Inmiddels is ze bijna 24 en heeft ze haar naam al heel erg gevestigd als shorttrackster en langebaanschaatsster. Zo won ze de afgelopen Olympische Winterspelen in Pyeongchang in Zuid-Korea een gouden medaille op de 1000 meter. Ze was hiermee de eerste Nederlandse winnares in shorttrack. Ook haalde ze nog een bronzen plak op de 3000 meter aflossing. Buiten de Olympische Spelen is ze ook mateloos succesvol. Zo werd ze wereldkampioen op de 1000 meter overall. Daarnaast in 2019, 2020 en 2021 de Europees kampioen shorttrack.

De prijzenkast in huize Schulting puilt dus volledig uit en dat terwijl ze nog heel wat jaren op hoog niveau te gaan heeft. Het is een naam die we nog veel vaker gaan horen en daar bovenop is ze nog bloedmooi ook. Kijk zelf maar eens aan deze vakantiefoto’s die ze onlangs op Instagram plaatste. In plaats van een koude schaatsbaan is het nu even tijd voor de zon en heerlijk genieten. Dat doet Suzanne dan ook volop en dat gunnen we haar natuurlijk allemaal. Zolang die gouden plakken maar binnen blijven stromen toch?

Check hieronder een aantal Instagram-foto’s van Suzanne Schulting: 

Overigens is Suzanne Schulting niet de enige prachtige dame die van haar vakantie geniet. Zo was Jaimie Vaes op Ibiza en deelde daar heel wat uitdagende foto’s.

Mannen kunnen echter ook volop genieten van hun vakantie. Neymar heeft namelijk heel wat kilootjes op zijn torso geplakt toen hij op vakantie ging na afloop van de Copa America. Inmiddels is hij weer samen met Lionel Messi aan het trainen en zal hij weer op gewicht zijn.