Hoe zit het met de relatie tussen Jorik Scholten en Jaimie Vaes?

Na maandenlange ophef tussen Lil Kleine en Jaimie Vaes lijkt het nu wat rustiger te zijn rondom het koppel. Ze besloten een pauze in te lassen en genieten allebei afzonderlijk van elkaar van tropische vakantiebestemmingen. Momenteel is op Instagram te zien dat Jorik Scholten aan het ontspannen is in het Franse Saint-Tropez. Hierbij worden de nodige exclusieve flessen en prijzige maaltijden niet gespaard.

Dit alles doet hij echter zonder Jaimie Vaes. Zij zit momenteel op het Spaanse eiland Ibiza. Hier verblijft ze in het oude appartement van Paris Hilton. “Het gaat goed, maar ik neem wat tijd voor mezelf”, vertelt ze in haar eigen serie Jaimie Vaes: In The Vaes Lane. “Ik ben af en toe nerveus, omdat ik niet weet wat er gaat komen. Of dat weggaat, weet ik niet. Maar voor nu is het goed. Ik heb besloten om op Ibiza te blijven met LΓ­o. Ik ben daar supergelukkig, LΓ­o is daar gelukkig. Ik kan me nu geen betere plek wensen dan Ibiza.”

Op Instagram kan iedereen meegenieten

En dat Jaimie haar plekje wel heeft gevonden op Ibiza, daar is geen twijfel over mogelijk. Ze plaatst op Instagram de ene na de andere zomerse foto: