De Braziliaanse voetballer is zwaarder geworden op vakantie

Op Twitter zagen we namelijk beelden voorbij komen terwijl Neymar op een boot lekker zit te genieten. De Braziliaan komt net terug van de Copa America waarin hij in de finale verloor van zijn boezemvriend Lionel Messi. Hij heeft zich duidelijk niet ingehouden in de periode dat hij niet op het veld hoeft te staan. Zijn torso is namelijk bepakt met flink wat extra kilo’s.

De extravagante linksbuiten viert zijn vakantie onder andere met zijn ploeggenoot en Europees Kampioen Marco Verratti. De twee hielden een boottochtje en de ontblote torso van Neymar viel daarbij extra op. Tsja, en dan is het natuurlijk een beetje triest om hier zo op te hameren want laat die jongen lekker van zijn vakantie genieten… Als je echter bedenkt hoeveel geld er is geïnvesteerd in de topsporter dan is het toch opvallend om te zien dat ook Neymar af en toe de boel de boel laat:

Het luxe leventje van Neymar

We zien hier Neymar overigens op een boot en dat is geen verrassing. De Braziliaanse vedette houdt wel van luxe en steekt dat niet onder stoelen of banken. Zo poseerde hij laatst met een helikopter op de achtergrond. Dit is zijn eigen model ter waarde van 11 miljoen dollar dat hij gebruikt om naar de training van Brazilië te gaan. Met zijn miljoenencontract kan hij dat gelukkig makkelijk veroorloven. Ook zijn vriendin is zoals je kan verwachten een perfecte gepolijste diamant.