Neymar showt zijn Mercedes-helikopter

De Braziliaanse stervoetballer van Paris Saint Germain deelde vol trots een foto van zijn nieuwe aanwinst. Een reactie van de wat minder bekende Braziliaanse voetballer Neilton viel daarbij het meest op. Verwijzend naar GTA schrijft hij de cheatcode om een helikopter te spawnen: “O, X, L1, O, O, L1, O, R1, R2, L2 , L1, L1 Código ativado 😂”. En zo is het natuurlijk ook, voetballers als Neymar leven het leven als het een computerspel is. Kijk de foto hieronder maar even:

De duurste voetbalspeler ooit, die nog steeds pas 29 jaar is, pronkte ontspannend voor de foto. Tsja, de Braziliaan heeft dan ook geen enkele zorg aan de wereld. Met zijn zwarte helikopter op zijn perfecte geknipte gazonnetje in zijn huis ter waarde van ruim 7 miljoen euro gelegen op een kleine 100 kilometer afstand van Rio de Janeiro. Daar rust de Braziliaan momenteel uit nadat hij van Argentinië verloor in de Copa America finale.

Voor welke afstanden gebruikt hij zijn helikopter?

Als hij dan ergens op bezoek wil kan hij altijd nog zijn helikopter pakken. Deze heeft de initialen NJR op het helikopter dat bijna €12 miljoen heeft gekost. De voetballer heeft de helikopter bijvoorbeeld al gebruikt voor trainingen van het nationale team. Het H-145 model dat hij bezit is een van de nieuwste modellen dus Neymar heeft zeker geen geld bespaard door een goedkoop modelletje te kopen. Hopelijk doet de pijlsnelle Braziliaan wel voorzichtig want met Kobe Bryant hebben we al meer dan genoeg topsporters verloren aan een helikopterongeluk.

Nog meer lezen over Neymar? Bekijk dan zeker zijn vriendin even. Of ben je meer benieuwd naar hoeveel hij verdient per Instagram-post?