Jessica Aidi is de volgende Mevrouw Verratti

Opvallend genoeg is de relatie met Jessica iets van meer recente datum. Nog niet zo lang geleden was een andere dame namelijk zijn grote liefde: Laura Zazzara. Ze kennen elkaar al geruime tijd, vanaf hun 16e. Ondanks alles bleek dat toch niet helemaal houdbaar: in 2019 ging het stel scheiden en sindsdien zijn Marco en Jessica onafscheidelijk. De voetballer heeft zelfs aangekondigd om na het EK weer in het huwelijksbootje te willen stappen.

 

Vriendin van Marco Verratti

Het Franse model Jessica Aidi werd al eerder aan de zijde van de voetballer gespot tijdens de Grand Prix van Monaco in 2019. Toen was zij blijkbaar nog gewoon ‘een vriendin’, maar in oktober van dat jaar werd alles anders. De ster van Paris Saint Germain liet duidelijk weten niet langer vrijgezel te zijn en samen met ‘zijn’ Jessica bezocht hij de Paris Fashion Week. De rest is in feite geschiedenis.

Jessica Aidi het supermodel

Jessica Aidi is geboren op 11 juli 1991 in Frankrijk en wist al heel vroeg dat ze model wilde worden. Met een lengte van 175 centimeter heeft ze dan ook de perfecte lengte voor de catwalk. Na haar opleiding werkte ze eerst als serveerster en werkte ondertussen hard aan haar carrière als model. Met haar betoverende bruine ogen, krullend haar en meer dan perfecte maten duurde het niet lang voor ze werd ontdekt. Inmiddels kan ze terugkijken op een rijke carrière waarbij ze onder andere op de cover van onder andere Sports Illustrated stond. Ondertussen zijn wij Marco dankbaar voor zijn goede smaak.