Fajah Lourens, dé fitnessgoeroe van Nederland

Fajah Lourens is een échte alleskunner. Zo is ze onder andere actrice, modeontwerpster en dj. Het mag geen verrassing heten dat ze daarnaast ook nog model is. Ondanks haar 38 jarige leeftijd – wat eigenlijk niet eens zó oud is – is ze nog steeds een jonge godin. Tegenwoordig kan je haar het beste kennen als fitnessgoeroe onder de naam Mykillerbodymotivation. Onder deze naam heeft ze al twee boeken uitgebracht. Ook op haar site kan je veel tips vinden omtrent afvallen en fit worden. Wij snappen wel dat ze zo succesvol is, want als Fajah Lourens je aanspoort tot afvallen is er aan motivatie opeens geen gebrek. Naast dat ze anderen helpt met fit worden, is ze zelf ook nog eens ontzettend fit. Dat wordt wel duidelijk als je foto’s van haar voorbij ziet komen.

Als je naar Fajah Lourens kijkt, weet je dat het eigenlijk niet anders kan dan dat haar dochter ook heel erg knap is. En dat is dan ook zeker het geval. Wij stellen je graag voor aan Irem Lourens.

Irem Lourens

Irem Lourens lijkt ontzettend veel op haar moeder. Het is dan ook al van een kilometer afstand te zien dat de twee prachtvrouwen bloedverwanten zijn. Daar heb je geen DNA test voor nodig. Irem Lourens is minstens zo knap als haar moeder en daarom kijken wij maar al te graag naar haar. Ze is nog lang niet zo bekend als Fajah Lourens, maar als het aan ons ligt gaat dat niet lang meer duren.

Wij hopen in de toekomst nog veel van Irem Lourens te horen, want zonder haar voelt ons leven niet helemaal compleet. Wij hebben nog wat heerlijke foto’s van Irem Lourens voor je op een rijtje gezet:

View this post on Instagram

Last weekend’s wedding vibes✨💙

A post shared by Irem Lourens (@iremlourens) on

View this post on Instagram

💞

A post shared by Irem Lourens (@iremlourens) on