Het luxe jacht van Conor McGregor

De MMA-fighter plaatste recent namelijk een foto van een Lamborghini jacht op zijn Instagram. Eerder vertelden we al over zijn nieuwe aankoop, maar nu is ook daadwerkelijk klaar om de woeste wateren te betreden. Bekijk het gevaarte hieronder:

De 33-jarige UFC fighter heeft veel duur spul om mee te pronken op social media, maar hij nam even speciaal de tijd om iedereen jaloers te maken met dit gereed gemaakte jacht gebouwd voor Lamborghini. Conor heeft nummer 12 van de 63 Tecnomar 63 jachten gekocht. Geïnspireerd op de Italiaanse sportwagen heeft het jacht een hoekig en futurisch design met koplampen in een Y-vorm, het iconische Lamborghini logo en een ruimte om te eten en slapen. Het uiterlijk van de jacht is geïnspireerd op de Lamborghini Miura en Countach uit de jaren 60 en 70.

Het jacht is 19 meter lang, weegt 24 ton en heeft een topsnelheid van 111 kilometer per uur. In totaal zou het kostenplaatje zo’n 3,1 miljoen euro geweest zijn. Met een geschat vermogen van 48 miljoen dollar kan McGregor wel wat missen, maar deze aankoop zal toch een flinke rib uit zijn lijf zijn. Nadat hij laatst een pijnlijke blessure opliep tijdens een gevecht met Dustin Poirier zal Conor McGregor gedacht hebben dat hij echter wel een traktatie verdiende. Zijn vermogen is wel wat lager dan dat McGregor zelf zegt, eerder verklaarde de Ier namelijk dat hij miljardair zou zijn.

Ook aan luxe horloges geen gebrek

Dit is niet de enige dure aankoop die Conor McGregor heeft gedaan. Zo heeft hij een luxe collectie horloges ter waarde van ruim 4 miljoen euro. Ook zijn vrouw mag er wezen en laat zien dat Conor altijd voor goud gaat. Net als zijn vrouw die door iemand met een vlug oordeel als golddigger bestempeld zal worden.