Steven Berghuis is gelukkig in de liefde met Nadine Bamberger

De Nederlandse aanvaller Steven Berghuis heeft al meerdere jaren een relatie en kreeg in 2019 zelfs zijn eerste kindje, een dochter genaamd Joy. Dit kind kreeg hij met Nadine Bamberger, zijn vriendin. Berghuis is niet de enige sportieveling in huis, Nadine deed namelijk al eens mee aan de marathon van Rotterdam. Verder is er niet zoveel over Nadine bekend, ze is er namelijk erg goed in haar leven privé te houden. Een Facebook profiel van haar is niet te vinden en op Instagram is haar account afgeschermd. 

De dochter van Lesley Bamberger

Wat we wel weten over Nadine, is wie haar vader is. Haar vader is namelijk Lesley Bamberger, de eigenaar van de Kroonenberg Groep en daarnaast een groot geldschieter bij Almere City FC. Het bedrijf, de Kroonenberg Groep, nam Lesley over van zijn opa, Jacob Kroonenberg. 

De Kroonenberg Groep is een vastgoedbedrijf dat het erg goed doet. Naar verluidt zou Lesley Bamberger met behulp van onder andere dit bedrijf een vermogen van maar liefst 1,9 miljard euro hebben opgebouwd. Hiermee valt hij net buiten de top 10 in de Quote 500. 

Steven Berghuis verdient zelf ook meer dan genoeg

Zelf doet Steven Berghuis het ook niet slecht. Hij heeft al voor vele clubs gespeeld, waaronder Feyenoord en Watford, maar inmiddels speelt hij natuurlijk bij Ajax, nadat hij onlangs de gewaagde overstap maakte van Feyenoord naar aartsrivaal Ajax. Waar hij bij Feyenoord nog 2 miljoen euro per jaar verdiende, gaat hij bij Ajax naar alle waarschijnlijkheid het dubbele verdienen. Niet alleen sportief, maar ook financieel een mooie stap dus.

Door Salary Sport wordt het actuele vermogen van Steven Berghuis dan ook geschat op een bedrag van maar liefst 6 miljoen euro, een mooie som geld!