Het leven van Dee Devlin, Conor McGregor zijn vrouw

Dee Devlin groeide op in Walkinstown, een zuidelijke wijk in Dublin. Ze besloot op haar vijftiende om te stoppen met school. In deze tijd heeft ze verschillende bijbaantjes gehad en heeft ze tot begin twintig modellenwerk gedaan. Ze ontmoette Conor McGregor in 2008 in een nachtclub. Op dit moment was het stel nog verre van rijk en beroemd. Ze leefden zelfs een tijd bij zijn ouders, omdat ze allebei geen huur konden betalen.

Dee Devlin speelt tot op de dag van vandaag een belangrijke rol in het succes van Conor McGregor. Ze begon hem te helpen met het maken van planningen voor zijn trainingen en nam de verantwoordelijkheid over zijn financiën. Toen McGregor nog zijn whiskymerk, Proper No.12 in handen had, ondersteunde zij ook deze business met managementwerkzaamheden. Daarnaast stort ze zich ook op verschillende promotiewerkzaamheden voor haar man.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dee Devlin (@deedevlin1)

Maar ‘als vrouw van’ is zij natuurlijk meer dan alleen zijn medewerker. Zij steunt hem dan ook op persoonlijk vlak. Het is traditioneel, maar zij houdt zich bezig met het huishouden, de kiuds en zorgt ervoor dat Conor in zijn voorbereiding nergens anders aan hoeft te denken. Maar het belangrijkste is dat ze haar man onvoorwaardelijk steunt bij alle uitdagingen die hij moet aangaan. Zo moet hij bijvoorbeeld zorgen dat hij op het juiste gewicht komt om aan een UFC-gevecht deel te kunnen nemen. Bij dit soort zware uitdagingen kan onvoorwaardelijke steun van  het verschil maken.

Check hieronder meer foto’s van de Dee Devlin, de vrouw van Conor McGregor:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dee Devlin (@deedevlin1)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dee Devlin (@deedevlin1)

Wil je meer lezen over Conor McGregor? Check dan zijn UFC-workout.