Conor McGregor

Je hoeft nog niet eens fanatiek MMA-fan te zijn, wil je de naam van Conor McGregor al eens hebben gehoord. Het is niet alleen een machine in de ring, voor velen van ons is het ook een icoon én heeft hij zeker wat bereikt.

Inmiddels is Conor alweer 32 jaar oud geworden, maar staat nog steeds regelmatig oog in oog met zijn tegenstanders. McGregor was regelmatig wereldkampioen én hij was de eerste MMA-vechter ooit met UFC-titels in meerdere gewichtsklassen tegelijkertijd. Met het boksen heeft hij ook flink wat prijzengeld mee naar huis weten te nemen. Van dat geld kon hij ruim leven en een flinke verzameling aan luxe horloges verzamelen.

 

De luxe horloges van Conor McGregor

“Ik mep hem binnen 60 seconden K.O” is één van de uitspraken die Conor laatst nog heeft gedaan. Nu weten wij zeker: door al die zware klokken om zijn pols weet hij die uitspraak wel waar te maken. Oké, het is dan weet niet slim om een collectie van meer dan 4 miljoen euro om je pols te hebben tijdens zo’n sport, maar je snapt vast wel wat we ermee bedoelen. De collectie is namelijk niet normaal duur én niet normaal mooi.

Een bezoek aan Dubai was voor Conor McGregor genoeg reden om zijn horlogecollectie aan te vullen met nog meer dure horloges. Zo kocht hij onlangs nog tijdens zijn bezoek een Rolex Oyster Perpetual. Daarnaast was hij op bezoek bij de winkels van Jacob & Co. Naderhand liet hij zijn nieuwe aanwinsten zien op sociale media.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

Eén horloge is al 3 miljoen dollar waard

Op de foto is een klein deel van zijn horlogecollectie te zien, maar bij elkaar kostte dit hem al 5 miljoen dollar, omgerekend zo’n 4,2 miljoen euro. Maar wat het zo duur maakte, was de Billionaire III die hij op de tafel heeft liggen. Dit horloge heeft namelijk alleen al een waarde van 3 miljoen dollar.