Nieuwe levering PS5 consoles

Fanatieke gamers zijn al maanden aan het wachten totdat ze aan de beurt zijn voor de levering van de PS5. Sony staat bekend om elke keer bij de release van een nieuwe console erg weinig te leveren, maar de huidige situatie heeft ook flink wat roet in het eten gegooid voor de fabrikant. Onderdelen waren niet leverbaar, zendingen gingen fout én complete fabrieken lagen een tijd stil. Nadat Bol.com aankondigde via mails naar pre-orderaars, is er nu nóg een webshop die nieuwe voorraad aankondigt. Zou dat dan betekenen dat de grote webshops ook weer een lading ontvangen van Sony?

ps5 consoles

Nedgame krijgt nieuwe PS5 consoles

Naast de PS5 bij Bol.com ontvangt Nedgame over een tijdje ook weer een nieuwe voorraad. Het bedrijf, dat vergeleken de concurrent niet heel bekend is, verwacht binnenkort een grote lading te krijgen van Sony. Maar Sony staat er ook om bekend grote Nederlandse webshops eerst te leveren, dus de kans is groot dat winkelketens zoals Media Markt en Game Mania ook een nieuwe voorraad ontvangen. Helaas hebben deze bedrijven nog géén nieuwe voorraad aangekondigd.

Wellicht doen ze dit omdat ze toch eerst gaan leveren aan mensen die een pre-order hebben geplaatst. Dat betekent ook gelijk dat de PS5 consoles helemaal niet op voorraad komen bij de winkels, maar gelijk geleverd worden.

PS5-kopen-800x450

De PlayStation 5 pre-orderen

Wij zetten nog steeds in op Bol.com wat betreft het pre-orderen van de console. Bol.com is namelijk de partij die de meeste consoles ontvangt van Sony en de kans is daardoor dus ook het grootst dat je hem daar als eerste ontvangt. De kans bestaat dus ook dat je via Nedgame snel aan de beurt bent, dus mocht je hem écht snel willen ontvangen: pre-order hem dan niet alleen bij Bol.com, maar óók bij Nedgame. Mocht je dan twee exemplaren ontvangen, dan weet je vast wel iets wat je met jouw 2e PS5 kan doen.