Leontine Borsato

De 53-jarige ex van Marco Borsato, Leontine Borsato, is al een tijdje uit elkaar met de zanger. Hij zou namelijk een aantal affaires hebben gehad (onder andere met Iris Hond) en voor haar was de maat nu toch écht vol. Leontine kondigde direct aan om te gaan scheiden van Marco Borsato.

Daarmee werd de situatie natuurlijk wel complex, aangezien ze kinderen hebben en ze samenwonen. Inmiddels heeft iedereen er vrede mee en is Leontine ergens anders gaan wonen. Ze heeft haar eigen woning gehuurd in Huizen met genoeg plek om de kinderen onderdak te geven.

woning van de ex van marco borsato
Bekendeburen

De nieuwe woning van Leontine Borsato

De nieuwe woning van Leontine Borsato is de vinden in Huizen. Leuk feitje: nóg een televisiepresentatrice woont daar, namelijk Linda de Mol. De woning van Leontine betreft een twee onder 1 kapvilla die alleen maar verhuurd wordt. Opvallend is dus dat ze niet voor een koopwoning is gegaan, terwijl ze dat met het geld van de vorige woning wel zou kunnen betalen. De woonoppervlakte bedraagt 203 vierkante meter en in totaal heeft ze zes kamers in de woning. Genoeg om de kinderen en een eventueel nieuwe partner onder de hoede te nemen.

De woning heeft vier slaapkamers, twee badkamers en een ruime living, allemaal verdeeld over drie woonlagen. Daarnaast heeft ze ook nog een ruime zolder waar ze eventueel een luxe spa of fitnessruimte van zou kunnen maken.

slaapkamer borsato
Bekendeburen
de zolder
Bekendeburen

De huurprijs is aan de hoge kant

Leontine huurt hiermee niet alleen de woning, maar ook een gastenverblijf die aan de woning vastzit. Hier zijn twee slaapkamers en een badkamer te vinden. Ze kan dus óók altijd nog logees in huis nemen naast de kinderen. De huurprijs van de nieuwe woning is 3.950 euro per maand, extreem hoog maar normaal voor de plaats waar ze in gaat wonen. Daarnaast moet ze een borgsom betalen met een waarde van 7900 euro.

Bekijk hier nog wat foto’s van de prachtige woning van Leontine:

badkamer leontine borsato
Bekendeburen
kleine eethoek
Bekendeburen
terras
Bekendeburen