Aldi komt met top deals

Bij Aldi roken ze hoogstwaarschijnlijk een gat in de markt en daarom hebben ze een ideale trainingsbank in de aanbieding. Extreem handig om deze tijd te overbruggen en je spieren toch weer aan te spannen. Bovendien wordt het verkocht voor een spotprijsje.

Aldi biedt het multifunctionele trainingsbankje namelijk aan voor de zeer schappelijke prijs van 44.99 euro. Hiermee kun je een perfecte training voor het hele lichaam uitvoeren. Ook is het erg ruimtebesparend. Het toestel kan namelijk makkelijk weggewerkt worden want het is inklapbaar en dus makkelijk op te bergen. Daardoor is het ook ideaal voor de studenten onder ons die over minder ruimte beschikken. Even onder de bank leggen en het ding is uit het zicht.

Ook biedt het plaats aan fitnessbanden en heeft het een expander-functie. Opdrukken kan via de geïntegreerde opdrukstang. Voor de allerzwaarsten onder ons moet er toch even opgepast worden: je mag namelijk ‘maar’ zo’n 150 kilo wegen. Mocht het product kapot gaan dan heb je gelukkig nog 3 jaar garantie. Voor de prijs van onder de 50 euro heb je dus een mooie deal. Vaak moet je toch een euro of 20 meer betalen voor zo’n trainingsbank. Vanaf woensdag 13 januari ligt het product in de winkels. Welk trainingsbeest moet deze machine gelijk in huis halen?

trainingsbank

PS: Als je tijdens de lockdown thuis aan de slag wil met je lichaam in vorm houden dan kun je ook deze oefeningen zonder gewichten uitproberen. Als je met je buikspieren aan de slag wil, dan kan het met de buikspieroefeningen voor thuis. Een gezond dieet is natuurlijk ook erg belangrijk en daarom hebben we hier een lijstje met de voeding met veel calorieën als aanraders.