Grace uit de serie Peaky Blinders

Grace is de grote liefde van Thomas Shelby in de serie Peaky Blinders. Dat vinden wij totaal niet gek, want deze dame is het totaalplaatje. Niet alleen in de serie spat ze van het scherm, ook op Instagram is ze een behoorlijk knappe verschijning.

Wij zijn in ieder geval al enorm fan van de dame, helaas speelt ze niet meer in Peaky Blinders als Grace. Op Instagram geeft ze ons wel nog genoeg intieme foto’s waarbij we weg kunnen dromen bij deze prachtvrouw. Want wie is de grote liefde van Thomas eigenlijk?

peaky blinders grace (1)

Annabelle Wallis

Annabelle Wallis is nog maar 26 jaar oud maar is een waar talent op het gebied van acteren. Zo speelde ze mee in The Tudors, maar is nu voornamelijk bekend van Peaky Blinders. De serie is erg succesvol en is te zien op de streamingdienst Netflix. De makers hebben beloofd nog een aantal seizoenen aan ons te geven en natuurlijk kunnen we niet wachten totdat deze online komen.

Inmiddels is de actrice trouwens niet meer te zien in Peaky Blinders. Natuurlijk hartstikke jammer, maar gelukkig kunnen we nog wel via Instagram van haar genieten. Daar zijn we trouwens niet de enige in, want inmiddels heeft deze knappe dame al meer dan 800 duizend volgers.

Peaky Blinders actrice gaat uit de kleren

Annabelle Wallis alias Grace is niet oor niks populair op het social media platform: ze plaatste namelijk foto’s waarop ze helemaal uit de kleren ging. Op de foto is haar gezicht overigens niet te zien, maar ze laat tóch een intiem beeld zien van haar lichaam. En ze is knap in de serie, maar dit is ook écht de sexy kan van de actrice. En hoe ze ook op de foto staat, wij zijn harstikke fan van haar. Bekijk de foto hieronder:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Annabelle Wallis (@annabellewallis)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Annabelle Wallis (@annabellewallis)