Films met acteur Mark Wahlberg

Mark Wahlberg gaat al flink wat jaren mee in Hollywood. Inmiddels is hij bijna 50 jaar. Dat betekent dat hij inmiddels ook een indrukwekkend repertoire heeft opgebouwd aan films waarin hij te zien is.

Doorgaans speelt hij vooral in actiefilms of komedies, maar door de jaren heen heeft hij zeker ook een paar serieuzere rollen op zich genomen. Films waar we hem van kunnen kennen zijn onder andere All The Money in the World, Spenser Confidental en 2 Guns. Ook in 2021 is hij te zien op het witte doek. Hij speelt namelijk ook in de gameadaptatie van Uncharted, samen met Tom Holland.

Zo blijft Mark Wahlberg fit

Rollen waarin hij moet vechten, scheuren, schieten en ontsnappen voor zijn leven vragen natuurlijk iets van de acteur. Mark Wahlberg doet er dan dus ook alles aan om fit te blijven. Op zijn Instagram-pagina is onder andere te zien dat hij ook ’s nachts zonder problemen aan zijn lichaam werkt.

De acteur staat namelijk om 02:30 op om aan zijn dag te beginnen. Vervolgens traint hij tussen 03:40 en 05:15. Om 4 uur ’s middags heeft hij zijn tweede work-out van de dag. Om dit vol te houden ligt hij daarna om half 8 ’s avonds al in bed. Begrijpelijk: wij zouden ook kapot zijn na zo’n work-out routine.

Mark Wahlberg

De acteur is tevens het gezicht van sportketen

Zijn work-outs en gedrevenheid om te trainen hebben niet alleen maar te maken met zijn filmrollen. De acteur is namelijk ook verbonden aan Performance Inspired, die work-out materiaal produceert. In zijn dieet zijn dus ook proteïneshakes van dit merk terug te zien en tijdens zijn work-outs maakt hij ook veel gebruik van Performance Inspired-materiaal. De dedication van de acteur is terug te zien in zijn Instagram-pagina. Wij zijn nu al benieuwd naar hoe het resultaat eruit ziet in Uncharted. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mark Wahlberg (@markwahlberg)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Mark Wahlberg (@markwahlberg)

Check hieronder nog een aantal Instagram-berichten waaraan je kan zien hoe fit hij daadwerkelijk is:

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Wahlberg (@markwahlberg)