Een groot tekort aan PS5

De PlayStation 5 is al een paar maanden uit, maar nog steeds is er een ontzettend groot tekort aan de consoles. Niet alleen de huidige situatie gooit roet in het eten, ook de grote vraag naar de PS5 consoles zorgen voor dat tekort. Dat is natuurlijk niet gek, want het heeft heel lang geduurd voordat Sony weer met een nieuwe console kwam. En na de aankondiging duurde het nog maanden voordat de PlayStation 5 uiteindelijk werd uitgebracht. Maar toen de release er was en winkels de voorraad ontvingen, was er slechts een kleine groep mensen die er een wisten te bemachtigen. Maar daar komt verandering in.

ps5

PS5 te koop bij Bol.com

Bol.com is één van de grootste online winkels van Nederland én België. Niet gek dus, dat Sony ervoor kiest hun de grootste oplage aan te leveren. In December kregen ze een voorraad binnen, maar die waren onder andere door de pre-orders binnen 5 minuten uitverkocht. Sindsdien is iedereen aan het wachten op een nieuwe voorraad van de console, maar we hoorden er niks meer over. Tot nu, want Bol.com heeft aangekondigd dat ze weer een voorraad verwachten.

De voorraad is niet groot genoeg om iedereen te voorzien van een console, maar er zijn al een flink aantal mensen die de PS5 bij Bol.com hadden gepre-ordered. Deze kregen helaas een paar weken geleden een mail dat ze hun geld terugkregen omdat het nog lang zou duren. Precies die mensen komen nu als eerste in aanmerking voor de console.

Zelf de PlayStation 5 pre-orderen

Gelukkig is het door dit goede nieuws van Bol.com weer mogelijk om in Nederland én België de console te pre-orderen. De kans dat je hem bij deze levering al ontvangt is klein, maar met deze positieve service van Bol.com is de kans groot dat je snel aan de beurt bent. Houd Bol dus even goed in de gaten!