De PS5 bestellen in Nederland

De PS5 is ongetwijfeld de meest gewilde console van dit moment. Het gaat zo hard dat de pre-orders en bestellingen bijna niet bij te benen zijn. Hoe komt dat? Nou, Sony levert er maar een paar per keer. Dit komt doordat ze productie een flinke vertraging heeft opgelopen, doordat sommige onderdelen in deze tijd niet op tijd of niet geleverd konden worden.

Veel mensen zijn nu dus op zoek naar winkels die hem zo snel mogelijk weer op voorraad hebben. Maar bij welke winkels moet je zijn om zo snel mogelijk kans te maken op het kopen van je nieuwe PlayStation?

Sony verkeerde PS5 geleverd verpakking

Nieuwe voorraad van de PS5

Over een ding moeten we gelijk duidelijk zijn: je kan op dit moment geen één console zelf afhalen in een winkel doordat alle niet-noodzakelijke winkels gesloten zijn. Daarnaast hebben we nog een teleurstelling: alle consoles zijn op dit moment alwéér uitverkocht, dus er is geen kans dat je de console binnen nu en een maand in huis hebt. Gelukkig kan je wel al een console pre-orderen, waardoor je sneller kans hebt om er een te ontvangen. En wij vertellen je haarfijn waar je precies moet zijn voor het pre-orderen van je console.

De meest voor de hand liggende optie is de Media Markt. Het is verstandig om daar alvast een pre-order te plaatsen. Media Markt ontvangt namelijk een groot aantal consoles én ze verkopen de PS5’s op dit moment alleen aan mensen die al een pre-order hebben lopen. Daarnaast hebben mensen die hem al besteld hebben bij Bol.com ook een grotere kans om de console spoediger te ontvangen, deze krijgen namelijk de meeste exemplaren wanneer Sony weer een flinke voorraad verzendt naar Nederland.

ps5 console

Disc Edition vs. Digital Edition

Het maakt niet zoveel uit of je nou een Disc of Digital Edition pre-order plaatst: het zal voor beide consoles nog even duren voordat je hem in huis hebt. Eén tip van ons: wacht niet te lang op het pre-orderen van je PS5, want anders gaat het nóg veel langer duren voordat je je console in huis hebt.