Hoe regel je een date via een dating app?

Ben jij klaar met de betekenisloze flings en ready om serieus met iemand te daten? Let dan goed op. Met deze stappen kan jij een afspraakje regelen met jouw potentiële droompartner.

1. Download de dating app voor mensen die serieuze relaties willen

Als het gaat om dating apps, zie je door de bomen het bos niet meer. Echter heeft iedere dating app wel zijn eigen intenties. Verlang jij gewoon naar een spannende nacht met iemand? Daar hoef jij je helemaal niet voor te schamen. Iedereen heeft tenslotte behoeftes. Maar ben jij toe aan een diepere connectie met iemand en wil jij serieus gaan daten? Dan dien je wel de juiste app te downloaden.

daten met droomvrouw

Inner Circle is een app waar jij de meeste kans maakt om de persoon van je dromen te daten. Hier zitten namelijk alleen maar mensen op met dezelfde intentie: serieus daten. Bovendien wordt iedereen gescreened. Dit houdt in dat niet alleen de Facebook-pagina gekoppeld wordt aan je profiel, ook foto’s worden op echtheid gecheckt. Zo ben jij er zeker van dat jij niet met een catfish aan het praten bent. Wel zo fijn hè?

2. Swipe alleen mensen die écht bij jou passen

Oke, je kan natuurlijk doen alsof het een loterij is en alles naar rechts swipen. Vooral als je laat in de avond in de mood bent, kan het zo zijn dat je minder kieskeurig bent. Geef maar toe, dat moment hebben we allemaal wel een keer gehad. Beschamend, maar waar.

Echter moet je alleen voor mensen gaan waar jij écht interesse in hebt. Kijk hierbij niet alleen naar het uiterlijk, maar ook naar het profiel om haar interesses te ontdekken. Want laten we eerlijk zijn: als jullie niks gemeen hebben, werkt het niet.

online dating

Met Inner Circle-profielen kan je vrijwel alle kenmerken van jouw match checken. Van werk en studie tot aan rookgedrag en zelfs de favoriete plekken. Vooral dat laatste is handig als jij een oogje hebt op haar en uiteindelijk een date wil scoren. Neem haar gerust mee naar haar of zijn favoriete plek, dan sta je 1-0 voor.

3. Wees oprecht en luister naar je match

Dit is misschien wel het allerbelangrijkst. Ook al denk jij met je verleden als de playboy van de groep wel te weten hoe je met iemand dient te praten, oprechtheid valt direct op. Dat jouw smooth talks in de kroeg goed werkten, betekent zeker niet dat dit ook via dating apps succesvol zal zijn.

Hoe een vrouw versieren online daten

Kleine dingen kunnen het verschil maken. Wanneer je een interessante match hebt en de dame of man in kwestie persoonlijke dingen aan jou vertelt, luister dan ook! Regel #1 uit het boek. Wanneer je echt luistert, dingen onthoudt en er later op terugkomt, zal de ander ook het gevoel krijgen dat je oprechte interesse toont. Houd het niet oppervlakkig, je wilt diegene tenslotte goed leren kennen.

4. Het doorslaggevende moment: hoe vraag je haar op date?

We snappen best dat jij geen zin hebt om weken met iemand te chatten. Mensen die op zoek zijn naar iets serieus, hebben dan ook de drang om iemand snel te ontmoeten wanneer ze geïnteresseerd zijn. Er zal dus een moment komen dat jij haar op date zal moeten vragen.

Hoe cliché het ook klinkt, we moeten het toch melden: iedereen houdt van zelfverzekerdheid. Dus straal dit ook uit wanneer je diegene op date vraagt. Wind er geen doekjes om, je mag best direct zijn. “Wanneer gaan we samen wat drinken?” klinkt sterk in de oren van de ander. Dit is al stukken beter dan “Heb je misschien zien om een keer met me wat te drinken in de toekomst?” Je vraagt hetzelfde, maar dan met een andere attitude. Geloof ons: het werkt beter.

online date regelen vrouw versieren

Ben jij niet zo’n fan van blijven chatten? Ook dan is Inner Circle the way to go. Ze organiseren in de toekomst namelijk ook events waar jij andere singles kan ontmoeten. Hier weet jij zeker dat je mensen ontmoet die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Dus meld je aan bij Inner Circle en chase die droomvrouw of -man van je.

In samenwerking met Inner Circle