Vragen die je een vrouw niet moet stellen

Wat je wel en niet kunt zeggen tegen een vrouw is soms best onduidelijk. Eerlijk gezegd is er ook geen standaard antwoord. Wat we wel weten, is dat er vijf vragen zijn waardoor je een vrouw kan triggeren. Als je deze vragen stelt, weet je sowieso dat je op de bank slaapt.

1. “Ga je dat allemaal alleen opeten?”

Begin nooit over te veel eten, het postuur of de leeftijd van een vrouw. Als je het toch doet, moet je weten dat je je op glad ijs begeeft. Als je de vraag stelt of ze écht alles op gaat eten, krijgt ze het gevoel dat je zegt dat ze dik is of te veel eet. Pas op.

vragen nooit aan een vrouw stellen

2. “Ben je toevallig ongesteld?”

Als je in een verhitte discussie zit, is het makkelijk om te vragen of de vrouw ongesteld is. We zeggen je één ding: Als je deze opmerking maakt, maak je het allemaal 10 keer zo erg als dat het op dat moment is. Niet alleen maak je haar boos omdat het een k*t opmerking is, maar ook omdat ze hier niets aan kan doen. Het hoort bij het vrouwelijk lichaam, of je dat nou wilt accepteren of niet.

3. “Waarom ben jij nog single?”

Als ze nog geen relatie heeft, kan dat zijn omdat ze nog geen zin heeft in een vaste relatie. Of ze heeft een slechte ervaring met een ex-partner. Met de vraag waarom ze nog single is, zorgt alleen maar voor een enorme bak ongemak én je zet haar voor het blok. Als je met deze vraag doelt op dat je het niet begrijpt waarom nog geen één man zijn kans heeft gepakt bij zo’n leuke vrouw, zeg dan precies hoe het is en praat er niet omheen.

4. “Waarom kijk je zo chagrijnig?”

Als ze een keer boos of chagrijnig kijkt, begrijp dan dat ook vrouwen een keer wat minder blij kunnen zijn. En wat gaat het ons aan waarom ze boos is? Als ze de behoefte heeft om de reden met je te delen, doet ze dat wel uit zichzelf. Is ze de hele dag al geïrriteerd, dan is het wel handig om te vragen waarom ze zich niet fijn voelt. En mannen, we weten allemaal dat dat soms écht onze eigen schuld is. Bied dan gewoon je excuses aan en geef haar gelijk. Dat helpt.

ruzie vrouw

5. “Met hoeveel mannen heb je seks gehad?”

Hoe dan ook, bij de vraag hoeveel bedpartners ze heeft gehad schiet ze in de verdediging. Want wanneer ze met twee mannen naar bed is geweest, moet ze zich verantwoorden waarom het er zo weinig zijn en schaamt ze zich misschien wel. Als het er al meer dan tien zijn, moet ze je vertellen waarom het er zo veel zijn. Laat deze vraag gewoon op een natuurlijke wijze ter sprake komen, maar begin er nooit zomaar over.

Wil je weten welke fouten je niet moet maken als je een nieuwe relatie hebt? Dit zijn de 5 fouten die je niet moet maken in een nieuwe relatie.