Conor McGregor en zijn luxe Lamborghini jacht

Conor McGregor heeft wel een aardig vermogen opgebouwd met al zijn gevechten. De kleine Ier was de eerste MMA vechter die in twee verschillende gewichtsklasse de titel wist te bemachtigen. Daar bouw je wel wat mee op. Hij heeft dan ook genoeg geld en daar moet je iets mee doen. Conor McGregor heeft iets mega vets gekocht met zijn geld en dat is een Lamborghini jacht.

Het gaat om de Tecnomar Lamborghini 63 met 4000 paardenkracht. Pardon? Ja, 4000 pk hebben we het over. Je hebt hiervoor een paar v12 motoren nodig en een gestoorde bestuurder, dus met Conor McGregor zitten we helemaal goed. Lamborghini werkt samen met The Italian Sea Group en heeft dit bakbeest op water gecreëerd. Oké, nog niet echt gecreëerd want het is nog een concept. Maar Lamborghini gaat maar 64 exemplaren verkopen en natuurlijk moet de vechtersbaas er eentje hebben. Wat kost dit grapje? Zo’n 3 miljoen euro. Maar voor dat geld zit je dan ook op v12 motoren met 4000 pk je broek vol te poepen.

Conor McGregor jacht
foto via Lamborghini

Tecnomar Lamborghini 63 met 4000 pk

Het ontwerp van de Tecnomar Lamborghini 63 is gebaseerd op de Lamborghini Sián FKP 37 hypercar. Hybride technologie gecombineerd met een v12 motor.

De Tecnomar Lamborghini 63 is bijna 20 meter lang en weegt zo’n 24 ton. Het is allemaal groot, groter, grootst en dat is precies wat bij Conor McGregor past. Het lijkt wel alsof je in een sportwagen zit. Het is echt niet normaal vet. Laten we maar snel even de foto’s checken.

Conor McGregor Lamborghini jacht
foto via Lamborghini
dure en snelle jacht
foto via Lamborghini
mega snelle jacht
foto via Lamborghini

Ben je helemaal gek van dit luxe jacht en ben je benieuwd naar andere lijpe concepten? Er is ook een jacht ontworpen die op een zwaan lijkt met een uitschuifbare kop, genoeg plek voor je auto’s en een extra ‘mini’ jacht om de kleinere wateren mee te bevaren. Het kan dus wel gekker.